denizhelensarpberat 18 haftalık oldum ama halen bisey hissedemiyorum yani kıpırtı falan 😂 ne zaman hissederdim ki
NobleMom denizhelensarpberat ilk hamilelikte 24. haftaya kadar hissediliyor. Bu biraz sizin yapınızla alakalı. Herkes aynı haftalarda hissetmez 🌸
happyela denizhelensarpberat İlk bebişse eğer 20.haftalar da hissediliyor genelde ikinci de daha erken 😊
anee234 denizhelensarpberat 4 bebek olmasına rağmen 20 haftalarda hissettim 😅 çokta kilolu değilim 53 kilola hamile kaldim şuan 26 hafta 58 kiloyum
dgngr denizhelensarpberat 17-22 arası titreşim gibi sonralarda şiddetlenince net hareket olduğunu bildim
denizhelensarpberat anee234 4 bebek derken canısı yani 4 tane mi şuan içinde 😂 kanki helal olsun diyorum başka bisey demiyorum ben bi tanesini zor taşıyorum ya bende çok kilo alamadım henüz
NobleMom denizhelensarpberat Belki siz 24’ten daha erken bir haftada hissedebilirsiniz. 24. hafta sınır olarak söylenir 💜
denizhelensarpberat NobleMom insalalh bi belirti olması tatlıs olur diye düşünüyorum hep ama şimdi ilk gebelikte galiba öyle zor hisediliyormus bakalım hayırlısı ❤️
NobleMom denizhelensarpberat Tabiki bebeği karnınızda hissetmek, iyi olduğunu bilmek müthiş bir his. En kısa zamanda tadın bu hissi inşallah ✨🤍
denizhelensarpberat dgngr hiç titreşimde suan hissetmiyorumama hissetsem iyi olurdu 😂gece falan uykum kaçıyor en azından o oynadıkça içimde hareketleriyle konuşurdum canım sıkılmazdı 😂
kubraturkkoc denizhelensarpberat ben ilk gebelikte 20. haftada bile hissetmemiştim 3. gebeliğim 15-16 dan sonra net pıt pıtlar hissediyordum
denizhelensarpberat kubraturkkoc 3. Gebelik mi helal olsun Asko ya 😂 valla benim ilk ben korkuyorum 😂