hadiye28 Suan 35.haftadayım 37.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum hurma ananas ahududu yaprağı çayı sizin deneyipte etkisini gördüğünüz şeyler varsa öğrenmek isterim 🫠
busepolatt hadiye28 bende ilk gebeliğimde bu üçünü yaptım merdiven çıktım ve evde internetten bakarak spor yaptım hastaneye gidişim doğuruşum 3 saati buldu sağlıklıca gelsinler inşallah 🙏🏼
hadiye28 busepolatt ben suan egzersiz ve yürüyüş yapıyorum diğerlerini son haftalarda yapıcam doktorum birde ayakta namaz kılmamı istedi
esme3066 Kilolarca hurma yedim. Hiçç etkisi olmadı😂 41+5te son çare 2 su bardağı kabuk tarçın çayı içtim. İçtikten 3 saat sonra sancım başladı doğurdum😃 tehlikeli mi bilemem. Çok cahilce araştırmadan canıma tak dediği için yapmıştım
hadiye28 esme3066 herkesin doğumu farklı işte kimde ne işe yarayacağı belli olmuyor bi umut deniyoruz işte 🫠
jalepone hadiye28 ben de günde iki tane felan yiyorum zaten istesem de fazla yiyemem çok tatlı geliyor 😄
hadiye28 jalepone vaktinde doğsunlar insallah 38 den önce erken olur kaldığı her hafta kilo alıyorlar çünkü