nevinbulyaman Benim 12+4 oldu 6. Haftadan beri bulantı kusma devam ediyor yoğun bir şekilde malesef bulantı ilaçları işe yaramıyor. Kraker, elma, muz,,soğuk süt ne denesem yok bastırmıyor o bulantı kusmayı
gozdeguzel nevinbulyaman canım normal değil vücudun b-hcg ye fazla tepki veriyor yani bulantı olur arada tek tük kusmada olur ama yaşadığın zor
nevinbulyaman @gozdeguzel canım benim hergün en az 5 sefer kusma bence normal değil bu kadarı çok bitkin ve halsizim artık
gozdeguzel nevinbulyaman kuru şeyler yesen kaşarlı tost, zeytin vs. çorba mesela benim midemi cılık cılık yapıyor hiç sevmiyorum bide prilamı 2 tane al gece yatarken bak ertesi gün elbet rahatlatacaktır seni
beyzaygun Kusmak dışında rahatlatan birşey yok beni 🥲 hala kusuyorum hala hala halı yer hiçbir yer kalmıyor
happyyy_ Bende 10 haftalık oldum ama hiçbirşey fayda etmiyor. Bi sade soda soğuk soğuk iyi geliyo gibi sonra bakıyorum tekrar aynı. Geceler zaten haram gibi bişey oldu. Sabah kalkıyorum hiçbirşey yiyip içmeden bir öğcüme çok afedersiniz midem boş bişey yok. Acı acı safra. Prilam içiyorum içtiğim gibi geri çıkarıyorum. Yıldım banyodan çıkamıyorum. İlk gebeliğimde de 9 ay kustum ama bunun bulantısı çok şiddetli aldığım kiloyu geri verdim.
nevinbulyaman @gozdeguzel denedim bacım onları da denedim hiç bir şey fayda etmiyor prilam gece iki tane sabah bir tane faydası yok malesef 😢
happyyy_ nevinbulyaman malesef bir dikiş tutmuyo ilk zamanlar. İnşallah en kısa sürede bulantılarınız geçer.