annesioo Amanın bi telaş sardı beni görünce halbuki daha 00:00 itibarıyla 34+0 oluverdik. Çabuk gelmedimi bu buton sizce de daha erken değilmi. Sizde ne zaman geldi??
28nisan annesioo ay ben daha 36 da geldiğini yeni farkettim 😅 34 te görsem sizin gibi telaş yapardım heralde ,😅
mine18 annesioo valla benim doğumuma o buton yetişmedi mesela 😂 herkese sağlıklı ve vaktinde doğumlar diliyorum
annesioo Gokturkmom_ yaa diğerlerinde sanki daha geç gelmişti diye kalmış aklımda görünce bi telaşlandım hazırlıksızlıktan olsa gerek 🤭 Teşekkür ediyorum 😇
annesioo Mombloggg hamileyimi aktifleştirip son regl tarihi girdiniz mi ayarlar kısmından? Olması lazım
28nisan annesioo yaa ben 30 da falan tamamlamıştım ama yine de görünce bir stres oldum korkuyorum galiba 😅
annesioo 28nisan bence en makulü, şuan eğilmek çok sıkıntı da işte ramazan çıksın istedim temizlik için ramazanda kimseyi yoramazdım sonuçta . Hastane çantası içinde bir iki eksiğim var onları bayram sonrası hemen tamamlıycam zaten çanta 1 günlük iş 😇
28nisan annesioo ben temizliği eşimle yaptim gerçekten kimseyi yormak istemedim her gün akşam eşimle biraz biraz hallettik bayramdan sonra da bakalım tekrar yapılırsa annem gelir 😌
28nisan annesioo benim ki alıştı iyice başında duruyorum tarif edip yaptırıyorum 😂 benim ilk bebiş bide artık agirlastim ayakta çok durunca ağrım oluyo