Sewo kbrhsyn neyse arkadaşa gönderin ben bekleyeyim burda belki cikar birinde. Benim bu haftalik ignem 1 tane var arkadas vursun haftaya Allah büyük
Yaren66 Kbryns1682 canım Allah bin kere razı olsun hesap nosu yollayın ilacın ücretini göndereyim numaramda bu 0545 345 04 29
Yaren66 Kbryns1682 canım çok teşekkür ederim Allahım hayırlı doğumlar olsun bebişini sağlıklıca kucağına alırsın işallah
esratmbs Kızlar elinde fazla olan varsa benimde cok ihtiyacım var ve hiç bir yerde bulamıyprum fusuk tehlikem var ve serklajlıyım
Mervecikk MorFiyonk bir şey sorucam tüp bebek olduğunuzu okudumda haftalarda yakın kan ilacı kullanıyormusunuz ? Benim şu anki doktorum verdi kullanıyorum tüp bebek için gittiğim doktor degil herhangi bi sakıncası var mı diye aklıma takıldı
Selin4335 Kimin ihtiyacı vardı arkadaşlar.ben Cuma kontrole gideceğim doktor gerek yok derse göndereyim elimde var
HilalKenan Selin4335 ben daha uzun süre kullanacağım için şuan buradan bi arkadaştan 3 tane bulabildim ama daha kullanmam lazım 😞
HilalKenan Mervecikk mrb ben tüp bebek yaptım kan sulandırıcı kullanıyorum ve coraspin ama kan ilacı içmiyorum