MorFiyonk HilalKenan Amin canım bende ilk 3 ay kullandım şimdi 7. Ayımdayım inşallah sağlıkla gelsinlerrr yarın kargoya veriyorum siz geldiğini iletirseniz sevinirimm ☺️
HilalKenan MorFiyonk tamam çok tşk ederim ALLAH RAZI OLSUN 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 1 2 ne kadar toplamışsam artık allah razı olsun🤲🏻🤲🏻
burcuruli HilalKenan randevu aldım bakalım bende bir gidip görüşeyim inşallah uyum sağlarız da doktor aramak zorunda kalmam çünkü herkes SSVD yapmıyor bende çok istiyorum nasip olursa inşallah
HilalKenan kbrhsyn adresi size yazıyorum o zaman Yavuz mahallesi cumhuriyet caddesi no:72 LCWAİKİKİ AĞRI/merkez cep no:5054294695
Yaren66 HilalKenan canım benimde iki düşügüm oldu bunda da serklaj yapıldı igne lazım yok banada elinde fazla olan verebilir mi acaba
MorFiyonk HilalKenan İçimden geldii sağlık buu yaşayan bilir derler ya kimse çeksin istemiyorumm sağlıklı olsunlar yeter 🙏🏻 Haberleşiriz ztn geldiğinde
HilalKenan kbrhsyn tamam olur ne kadar erken gönderirseniz o kadar iyi olur benim için beklerim 2 3 gün
HilalKenan MorFiyonk yaaa o zaman ben yeğenime muhakkak bi hediye göndermek isterim ama inş 🤲🏻 adresinizi verirmisiniz bana