zeyn3521 Arkadaşlar, sezeryanla doğum sonrasında süt gelmiyor gelse de çok olmuyor bebek tutmuyor vs diyen çok oluyor. Bunun doğruluk payı nedir? Sezeryanla doğum yapan tecrübeli annelerim varsa bilmek istiyorum.
esraezerr zeyn3521 ben de haftaya doğum yapacağım sezaryen ile ama sanmıyorum sütün bununla alakalı olduğunu annem hep sütüm olacak mı olmayacak mı ya da ya kesilirse diye düşünüp kafana takarsan gelmez asıl diyor bana da mantıklı geldi o yüzden hiç düşünmemeye çalışıyorum gelir ya diyip geçiştiriyorum hep 😅
bbaskal zeyn3521 Sezaryen doğumu kötüleyen insanın kafasın karıştıran o kadar hurafe var ki ben sezaryen doğum yaptım odaya geldiğim gibi kızımı emzirdim yani doğum şekliyle sütün alakası nedir
platestopu zeyn3521 kişiden kişiye değişiyor bence benim hemen gelmişti ama çevremde gelmiyip mamaya yönelen arkadaşlarımda vardı
Havin49_ zeyn3521 benim bebeklerimi direk emzirememe rağmen hemşire göğsünü uyardı sabahına pompaya geçtim ilk sağımda 60 cc fln çıktı sonrasında 200 fln çıkmaya başladı