izzzzz Midemden dolayı bir yudum suyu zor içiyorum. Çok önemli diyorlar ama içtiğim gibi yatak döşek kıvranıyorum. Su içmenin alternatifi var mı nasıl çözebilirim bu sorunumu
meldaa41 izzzzz Ben de ilk haftalar hiç su içemiyordum midemi bulandırıyordu yudum yudum içerek alıştım. Bir bardağı bir anda içmeye zorlamayın su şişeniz yanınızda olsun ara ara yudum alın. Bana soğuk değil de ılık su önermişlerdi o şekilde alıştım
Fatmanur_0416 izzzzz benim ilk aylarda midem bulanıyordu içemiyordum buz koymaya başladım sonra içmeye başladım 39+1 halen de buzlu su içiyorum zararlı içme deseler de diğer şekil ağzıma aldığım gibi kusuyorum çok sıkıntı ben öyle içiyorum daha rahat bana göre
izzzzz sarilale123 hamileyim hamilelikte önemli olduğunu biliyorum. Bildiğim için de içmek için çare arıyorum.
sarilale123 izzzzz tarçını deneyin ben o şekilde içtim. Bide taze zencefil dilimleyin . Su midenizimi ağrıtıyor sizi kıvrandırıyo
izzzzz meldaa41 midemi bulandırmıyor midemi ağrıtıyor çok fena bir şekilde. Bir yudum su ile en az yarım saat kıvranıyorum