Polo Maviyesil121212 boşver strese girme Evinin kapısına asarsın yetişmezse eğer. Tek sağlıkla doğurda Başka bişeye gerek yok Çantayıda hani ondan dedim, ihtiyacn olacak şeyleri koy die.
Maviyesil121212 Polo Allahtan bebişle kendi her şeyim hazır yıkadım ütüledim bi çantaya koyucam ama ne bileyim hala bu nişan mı acaba diyorum :) yarın doktora gitmeden Emin olamıcam :)
Maviyesil121212 Sedaince 3 gün sonra istediği zaman gelsin ama yarın falan gelmesin balık burcu olmasını istemiyorum kızımın çok duygusallar çok üzülüyorlar dayanamam ben ona balık olursa 😂😂
Alyamerve Maviyesil121212 37e kdr hıc bısey hazırlamasdn mı hıc beklemıyordum derken zaten gec kalmıssın .
Maviyesil121212 Alyamerve hiçbir şey derken? Her şeyim hazır Allah’a şükür bi çantaya koyması kaldı bi de hastane süslemesiyle ilgili gereksiz detaylar
Polo Maviyesil121212 ben senin yerinde olsam o an o pedide yanımda götürür giderdim 😀 Ya da dr ma mesaj atardım 😀 Ama zaten nişanda olsa sancın yoksa relax ol
Maviyesil121212 Sedaince evet 21inde koç başlıyor 😂 ben de koç burcuyum biraz daha vurdumduymaz ve rahat yasıyoruz pek kafaya takmıyoruz bi şeyi ondan biraz daha sıksınlar dişlerini yaa 😂
Sedaince Maviyesil121212 benim de yakın arkadaşım Koç hayatım ona imrenerek geçiyor hep derdim çocuğum olursa Koç olsun diye 😂
Hllkaraca Maviyesil121212 benim de iki gündür kahverengi akintim var hiç genital muayene oldunuz mu siz
Maviyesil121212 Hllkaraca hiç olmadım ilk 24 hafta ara ara hep geldi kahverengi lekem ama sonra gecti. Yarın Çatı kontrolüm var. Senin oldu mu Çatı kontrolün ve kaçıncı haftandasın
Hllkaraca Maviyesil121212 benim yeni oldu yarın 37 hafta oluyorum cumartesi günü açıklık var mı diye bakilmisti sanırım ondan oldu başka neden bulamıyorum
snms Maviyesil121212 kapı süsü takı yastıgı neyse de çantayı cok gece bırakmıssın kuzum ya hazırla hemen simdi dursun on dakika sonrasına garanti veremeyiz ki suyun gelir doguma gidersin kapı süsü önemli degil takı yastıgı da ama canta şart bende 37 olcam 2 güne
Maviyesil121212 snms sancı bi geliyo omdan saatler sonra doğuruyorlar ya ona güvendim biraz bi de aslında her şeyim hazır bi çantaya koyucam koyayım bari
Happy12 Maviyesil121212 korkma canım kolay şeyler onlar.. benm eltimde kontrol için hastaneye gtti.. ewe geldi yatış yapıldı sezeryan olcam dedi ve onunda bişeyi hazırda değildi.. biz hastaneye gtmekte olduk kaynanamlar da carsıya cıktılar bi saatte hallolmuştu işler.. korkma yani 😀
Maviyesil121212 Happy12 kapı süsünü internetten sipariş verdim de en kötü ihtilmalle süs olmayıverir napayım🤷♀️😊