Gokcesena1 nidoooss Rabbim gönlüne göre versin canım ben de erkek olsun çok istiyorum 3 kere rüyamda gördüm 😂😂
zeliesila27 Elisa0110 Doktor da kız gibi ama dedi daha kesin değil dedi aslında 14 hafta artık herşey belli olurdu ben de çok ikilemde kaldım çevremdeki herkes erkek hissediyor 🤭
nidoooss Gokcesena1 ayy rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🎀☺️
nidoooss Pazartesi 14. Haftama giriyorum gösterir mi sizce özele gideceğim devlet hastanesi cihazı çok kötü sahki hesap makinesi iye çekiyor görüntüyü baksanıza 15 haftamda da devlette randevum var aslında
zeliesila27 Elisa0110 Sağlıklı olsun da hiç önemli değil elbette erkek isterim bir tane fıstığım var çünkü ikisini tatmak çok isterdim ama kızsa da hiç sıkıntı yok 2 kız annesi olmuş olurum çok şükür 🥹🫶
Gokcesena1 nidoooss ben hamile olduğumu bilmeden 3 kere rüyamda erkek bebek ve çocuk gördüm eşim de mavi renk görmüş (yersen 🤪) hayırlısı olsun ikisi de evlat 😅😍
Elisa0110 zeliesila27 anlıyorum seni canım gönlünce olsun inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah öğrenince haber ver unutmazsan 😊