merve588 sissis benim icin daha erken 34 haftalıgim bi 37 ye gidebilsem iyiydi😂😂 bizde merakla bekliyoruz diger oğlum gün sayiyor ne zaman gelicek diye 😅
sissis happybusey evet evet yalancı sancılar canım benimki de toplanıuır dikiliyor o sırada adet ağrısı gibi ağrı da yapıyor
happybusey sissis evet valla öyle şimdi hastaneden geldim sabah rutin kontrole gitmiştim bebek hareketlenmedi 2 nst’de de dpgumhanede serum bağladılar serviste,sancılarım çıktı az kalsın doguruyodum 🤣
sissis Enguzelbekleyis8080 hiç sormayın bende de var o demekki bebeğiniz hala yukarıda aşağı inseydi nedesiniz rahatlardı canım az kalmış sabret🥰
ozlemyilmaz60 Bİzde bugün 35 oldum 3. Gebelik sezeryan olacağım haftaya randevum var o zaman tatil veririm dedi ama en zor geçen hamileliğim hanımlar her yerim ağrıyor
sissis ozlemyilmaz60 Allah kolaylık versin canım. Benim de ilk ikisi çok rahattı bunda çok zorluk çektim artık doğsa diyorum hemen🥲
sissis yildizavlak ikinciler daha kolay doğuyor kızz 🙈 benim ilk de 14 saat sancı çekmiştim ikinci de ise 1 saat şiddetli 4 saat ise sinek vızıltısı gibiydi 😄 zaten 4 cm ile hastane yatış yapılmıştı ben anlamamıştım hiç
yildizavlak sissis ay inşallah dediğin gibi olur çok korkuyorum 🤣 bir de ne zaman doğacak bugün mü yarın mı derken içim şişti ilk kızım 39+6 şuan oğluma tam 39 haftalık olduk bakalım ne zaman gelecek
sissis yildizavlak ya o belli olmuyor canı ne zaman isterse öyle geliyorlar😄 ilk kızım 39-3 de doğmuştu ikinci kızım 40+2 de doğdu bakalım bu nasıl olcak ben de merak ediyorum. Hayırlısı ile kucağına al artık az kalmış ztn🥰