kvsronlerr sevval2121 detaylı usg yaptırmadım ama riskli gebelik olduğu için kontrollerimi yapıyor çok doktordan olumsuz şeyler duydum beni yatıştıran tek doktor oldu sakin tatlı dilli bir kadın
ruti sevval2121 merhaba ben ilk trimester sonunda detaylı ultrason yaptırmıştım kendisine, şimdi kendisine 21.haftada tekrar detaylıya gideceğim. Çok bilgili, işinin ehli bir hekimdir.
sevval2121 kvsronlerr ay çok sevindim memnun kalmanıza benimde riskli oldugu için detaylı ultrana oraya yönlendirdi doktorum. inşallah saglıkla kucagımıza alırız evlatlarımızı
kvsronlerr sevval2121 inşallah canım umarım sende güzel haberler alırsın 16.haftadan beri yasemin hocaya gidiyorum 30.haftadayım şimdi
sevval2121 pengumommy 2027₺ güncel fiyatı şuan hemen randevu bulmak çok zor aylar öncesinden bakmak gerekiyor ve sadece riskli gebelere bakıyor normal hastalara detaylı ultrason yapmıyor
pengumommy sevval2121 bende riskli gebelik grubundayim Nisan sonunda detaylı USG girmem gerekiyor şehir hastanesi bakmadılar umuttepe gidersin dediler de o yüzden sordum
sevval2121 pengumommy şimdiden arayın siz inşallah yer vardır alırlar şehir hastanesinden yönlendirdiklerinide söyleyin mutlaka inşalah işe yarar