Gokcesena1 balcgdem Kendimi kimseye ezdirmem eşime dahi annem de sen küçüksün hanım ol boşver diyor o yüzden kafam karışıyor yoksa cahil insanlara cevap dahi vermem muhattabım olamazlar
balcgdem Gokcesena1 anneler hep alttan al kızım der ama sen ne yaşadığını daha iyi biliyorsun. Sana karşı sınırını bilmeyene karşı da hanım olunmaz kusura bakmasınlar anlayışlı insanlara karşı olunur da bunlar hak etmiyor bence
Yazmelegi_ Hatice_00 hajajsjjs kiz kesin bunu yazarken oğlumu emziriyodum🤣🤣 genelde o zaman yazarken dalgın oluyorum
Hatice_00 sarilale123 kahvaltı kv olur ilk oraya gitmiş oluyoruz yani ama dert değil üç buçuk yıllık evliyim
sarilale123 Hatice_00 tabiki önemli olan ilk kime gidildiği değil, her iki tarafa da gdilip vakit geçirmek. İyi bayramlar diliyorum 🌸
erikarpuz sarilale123 ramazanda benim ailemin yanında kahvaltı yapar eşimin ailesine geçeriz kurbanda da tam tersi önce eşimin ailesiyle kurban keseriz sonra benim aileme geçeriz
sarilale123 erikarpuz sizinkide çok iyiymiş, her iki aile ilede kahvaltı yapılmış oluyor bu sayede. Herkesin gönlü olur. Güzel bayramlarınız olsun 🌸
sarilale123 Gokcesena1 yok artık canım o kadar ileriye gitmelerine asla izin verme tavrını koy duracakları yeri bilsinler
Gokcesena1 sarilale123 öyle abla cahil görmemiş görgüsüzler kararımı verdim aramayacağım ne olacaksa olsun eşim de aramadım diye kötü olacaksa benimle kapı ya orda yada baba evine dönerim hiç sıkıntı yok
sarilale123 Gokcesena1 sen bilirsin canım biz yaşamadığımız için uzaktan konuşmak kolay. Ama yaşayan bilir. İstemiyorsan atama tabiki. Hiç birşey huzurundan kıymetli de değil
sarilale123 lala_666 ağlama canım ya üzme kendini. İlerde belki kendi evine çıkarsan o zaman bol bol gelirler evine. Arada dargınlık olması kötü olmuş ama senin açından. Sende bayramının çoğunu ailenle geçir.
lala_666 sarilale123 inşAllahh yemin ederim kurban dedim kendi evimiz olsun eşim çocuklarım olan küçücük bir evimiz olsun kurban kesicem baklavası açıb imkansız ailelere götürcem
sarilale123 yagiz_didem illa ilk benim ailem senin ailen denmediği sürece her iki aileyede gidiliyor sonuçta, sizinki gibi. Güzel bayramlar diliyorum 🌸
sarilale123 fundiiim ooo sizinki gelenek gibi olmuş desenize. Çok güzel ama bu şekilde yürütebilmek.daha nice güzel bayramlarınız olsun 🌸
fundiiim sarilale123 ben yugoslav göçmeniyim eşimde aynı şekilde☺️güzel geleneklerimiz var devam ettirmeye gayret gösteriyoruz
sarilale123 nazli0306 Rabbim kardeşinize rahmet eylesin, kabri Nur dolsun.çok zor bir durum mezarlıklarda bayramlaşmak. Cennette kavuşun inşallah kardeşinizle.
Gokcesena1 sarilale123 Kesinlikle doğru söylüyorsun abla beni dinlediğin için teşekkür ederim hakkını helal et 🌸