ozlmozrdl Şimdiye kadar 3,5 yıl geri çekilme harici yöntem olmadan korunabildik ama bundan sonrası için endişeleniyorum. İlk kez hap kullanmak veya spiral taktırmak istiyorum. Sizce haklı mıyım yoksa abartıyor muyum? Sizlerin tecrübesi nasıldı yıllar içinde
zhrrmom ozlmozrdl oğlumdan sonra 6 yıl geri çekilmeyle korundum. 2. Gebeliğim planlı oldu. Ben de ilaç ve benzeri şeylerden korkuyorum yan etkisi falan.
htcbyrmblc ozlmozrdl spralim kaydı 6 ayda bir kontrole gitmeme rağmen bu bu yüzden hamile kaldm o da çözüm değil ne yazık ki
Havin49_ ozlmozrdl ben ilk çocukta korunmadım istiyordum doğum yaptım prezervatif ile korunduk 10. Ayımda göğsüm fln ağrıyordu halsizdim reglime 7 gün kala test yaptım kop koyu çıktı bende şaşırdım çünkü ilk oğlumda 3 gün kala bile o kadar koyu değildi 6 haftalık muayaneye gittim ikiz olduğunu öğrendim şuan 2 aylık doğdular bile
ozlemyilmaz60 Abartmıyorsun canım ben kızım 9 aylıkken üstelik emziriyorken yani geri çekilmeyle oğluma hamile kalmışım geri çekilme bi korunma yöntemi değil ve bir çok kadınsal rahatsızlığım olmasına rağmen kist polikistik over tek tüpüm kapalı şoka girmiştim yani
ozlmozrdl ozlemyilmaz60 sonrasında ne tedbir aldınız acaba ben spiral veya hap diye karar verdim ama hala net değilim. Spiral de sorun çıkarabiliyormuş
champanne 3 buçuk yıl geri çekilme harici korunmadım 2.ye de planlı hamile kaldım ama başka çocuk istemediğim için riske atamam doğumdan sonra spiral taktırcam. Taktırma çıkarma yan etkisi vs çok korkuyorum ama yapacak bişey yok en mantıklısı spiral geliyor
ozlmozrdl htcbyrmblc ona hiç güvenmiyorum ya o olmaz o yüzden. Hormonlu spiral var onu düşünüyorum ama o da adeti 1 yıl içinde tamamen kesiyormuş. Belki önce hap sonra kol altı implanta geçerim
htcbyrmblc ozlmozrdl yani mesela bende çok fazla kanama yaptı ayda 2 kez adet olmaya falan başladım kansızlığa falan sebep oluyo yan etkileri de fazla ee koruyuculuga da kayınca hiç yok sürekli akıl orda kaydı mi kaymadi mi problem spiral artı prezervatif falan olması lazım herhalde üstüne bir de geri çekilme tamam bu iş 😅
champanne ozlmozrdl belli bi yaştan sonra ve 3. Çocuktan sonra tüp bağlıyolarmış diye duydum o da son çare tabi ama suanlık spiral+ geri çekilme olarak korunabiliriz
ozlmozrdl htcbyrmblc o kadar sorun çıkarttırıp bir de üstüne korumama riski saçmalık yahu spiral bence artık 50 yıl öncenin yöntemi :)
mrvilay ozlmozrdl Bebek düşünmüyorsanız kesinlikle tedbir alın. Kızım 5,5 yaşında bu zamana kadar geri çekilme ile korunduğumuzu düşünüyorduk. Şuan 14.haftalık hamileyim. Söyleyeceklerim bu kadar 🙂
kurtaricimelekk ozlmozrdl valla ilk kızımdan sonra 5 yıl geri çekilmeyle korunduk sonra istedik ve ilk deneme de ikinciye hamile kaldım 😀 Şimdi yanaşmıyoruz birbirimize 🤪
eslem2121 ozlmozrdl cnm ilkini istedik oldu çok şükür 1.5 yılın sonunda 2.sinde korundul şıp die hamile olduğumu öğrendim onca korunmaya rağmen oldu kondomla kaldım ama hala onu kullanıyoruz Allah’a emanet bir şekkilde 2 yıl olucak çok şükür bişey yok inşallah olmazda öbür korunma yöntemlerinden korkuyorım