Ezgikl Merhaba anneler ve anne adayları 🐣 Benim sizlere bir sorum olacak🙄 9mart son adetimdi ve korunmayı bıraktık. Bu hafta yumurtlama dönemine giriyoruz ama aklıma takılan bişey var. Şimdi tabiki hemen bilemem gebelik olup olmadığını ama bu hafta lazer epilasyonum var gidip gitmemekte hemen bırakıp bırakmamakta kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım 🙁
Htctsbk Ezgikl bence gitme canım çöpünüze hamileyi almıyorlar bile almayız hamileysen diye kimdir para için alıyordur herhalde içinde şüphe kalmasın gitme
Karansalhareketlerbunlar Ezgikl hiç riske atma derim. Hatta gebelik düşünüyorsan (şu an hamile olmasan bile) bu sürede bırak gitmeyi. Öncesi bile çok önemli gebeliğin..
Semuss Ezgikl bence öğrenene kadar gitmeyin . Benim durumda size benzerdi yüzüm icin doktora gitmiştim baya etkili bir krem vermişti yumurtalıkrlara Rahime zarar veriyormuş duyduğuma göre öğrenene kdar sürmedim . İyikide sürmemişim hamileymisim 🤭
ikinciprensimgeliyor Aksine ben hamile oldugumu ogrendigim gun biraktim lazeri.ayrica doktoruma sordugumda gitmende bir sakinca yok dedi.radyasyon lazerde olmaz.ama gidersen vurduklari yerler leke olur dedi.sadece ozel bolgeye yakin yerlere yaptirma demisti.
Ezgikl Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 🥰 bende gitmemeyi düşünüyorum artık. Maşallah size 🧿