mutluuuannemmm Kızlar ben bu ay ilk defa kullanıyorum beraber takip edelim mi bu sabah denedim silik çıktı sizler ne durumdasınız kullanıp hamile kalanlar var mı
NobleMom mutluuuannemmm İki çizgi de aynı koyulukta olana kadar devam 🙂 hatta bazen T çizgisi C’den daha koyu oluyor. Bu pikten bir gün sonra da çatlama oluyor çizgi silikleşmeye başlıyor. Piki ve çatlamayı önemli diyorlar gördüğüm kadarıyla. İnşallah en yakın zamanda alırsınız güzel haberi ✨🤍
Deletedmom_878 mutluuuannemmm beraber takip edelim bende innovita kullanıyorum bu ay reglim yeni bitti daha başlamadım
mutluuuannemmm NobleMom inşallah çok teşekkür ederim geçen ay erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm çok mutlu olmuştuk kanda çıkmamıştı o yüzden bunu denemek istedim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda hepimizin
NobleMom mutluuuannemmm Son birkaç senedir çok duyuyorum yalancı pozitif. Testler eskisi gibi kaliteli değil. Benim de başıma gelmişti geçen ay yalancı pozitif. Kanda pozitif görene kadar sevinmemek lazım. Artı-med’di markası. Hiç güvenilir bir test değilmiş 🙂 Bukez gerçek pozitif görün inşallah 🙏🏻
NobleMom mutluuuannemmm Benim iki kızım var çok şükür 🙂 geçen ay korunurken hamile olma ihtimaline karşı test yapmıştım. Hala üçüncü için bazen aklım karışıyor 🫢 Bakalım hayırlısı
NobleMom mutluuuannemmm Teşekkür ederim ✨ Daha çok yenisiniz 🙂 Ovülasyona bile gerek yoktu aslında. Regl bittikten sonra tekrar başlayana kadar 2-3 günde bir düzenli ilişki olması yeterli bence. Spermler kadın vücudunda 3 güne kadar canlı kalabiliyor. En kısa zamanda güzel haberi alırsınız umarım 🙏🏻
mutluuuannemmm NobleMom evet çok yeniyiz ama evlendiğimden beri korunmuyoruz geçen ay folik asite başladım kan değerlerim hepsi iyiydi yumurtlamayı yakalayamadığımı düşünmüştüm o yüzden bide bu şekilde denemek istedim
sndnkr Kızlar sizce benim pik hangi gün pcosum [://mutluresim.com/images/2026/03/21/XW8XBC.jpeghttps://mutluresim.com/images/2026/03/21/XW8eqG.jpeg](https://)
mutluuuannemmm Deletedmom_878 bence 12 günden başla canım bazen 14 günde de yumurtlama oluyor kaçırma