Yazmelegi_ @vanilya_kokusu_ bacim yarın doguma girecek gören tüm annelerimiz duanızı eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza❤️
Herseydenbiktim Yazmelegi_ @vanilya_kokusu_ Bebeğiiimm, bir an önce güzel hikayeni okumak için sabırsızlanıyorum. Kolaylıkla, sağlıcakla geçsin doğumun miniğini güzelce alasın kucağına inşAllah, bir avazda hadii🫶🏻🥺🐣🎉
vanilya_kokusu_ Yazmelegi_ yaaaa Allah’ım razı olsun offf aglatiniz beni yaaa 🥺 dualarınızı eksik etmeyin nolur çok korkuyorum 🥺♥️sizi çok seviyorum aslmoms Herseydenbiktim Yazmelegi_ Herseydenbiktim Yazmelegi_
eslem2121 Yazmelegi_ benim aşkım yarın doğuma gidiyor sağlıkla alsın kucağına inşallah 😘😘 @vanilya_kokusu_
Moz vanilya_kokusu_ canımm daha dün gibiydi ya sen betanı öğrendiğin gün ben de kan vermeye gitmiştim ne çabuk geçti.Sağ salim bebeğine kavuş inşallah en azından sürecin belli
vanilya_kokusu_ Moz Allah razı olsun iki saatir ağlıyorum kızım ilk defa gidip gelip sarılıyor bana annem seni çok seviyorum diyor of ya😭
Caganmoms Yazmelegi_ ayy İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın doğum hikayeni okuruz inşaallah @vanilya_kokusu_