Yagmustoprak1 gaz sancısı ve büyüme atağı olunca kısır döngüye giriyor bu durum. Sonra diş çıkarma dönemi var.
Ben 15 ay sabredebildim aşırı bağımlıydı, ek gıda süreci çok zahmetli geçti yemek yemiyordu,arabaya bindiğimizde yol boyu emerdi, geceleri sabahları uykuya geçmek için emiyordu yani sürekli kucağımda emme halinde olan bir bebek vardı en son çıldırdım kestim. Rahatladım.
Sizinki henüz iki aylık, sabredin biraz daha. Çünkü atak dönemlerinde emzirmek çok zahmetli evet ama bebeği çok rahatlatan bir şey. Eğer ki psikolojiniz dayanmıyorsa sütünüzü sağıp avent tarzı biberonla doyurmaya çalışın. Benimki biberon alsaydı kesin yapardım.
Bir de eğer ki çocugun tokluk hissiyle alakalı bir mızmızlık varsa sütünüzle ilgili bir şey olabilir. Ön süt arka süt muhabbeti var. Eğer ki ön sütünüz çoksa bebek arka sütü yeteri kadar alamıyorsa doymaz. O yüzden sütünüzü sağın ve bir göğsünüz tamamen boşalana kadar onla emzirin yani her emzirmede hemen diğer göğüse geçmeyin. Göğüs eni konu bitsin. Bir de böyle deneyin.