Selam kızlar. 33+4’teyim haliyle bunları düşünmeye başladım. Doğumda annem gelecek yanıma ama ben ilk saatleri veya doğum akşam gece falan olursa da ilk geceyi eşimle geçirmek istiyorum. Annem 3 ablam eniştemler gelecekler doğumda o kalabalıkta eşim rahatça bebekle bağ kuramaz diye düşünüyorum bide annem Allah razı olsun her konuda çok iyi ama biraz panik birisi yani ufacık şeyleri büyütür öyle yapma böyle yapma ablama kök söktürdü yeğenim 2 buçuk yaşında hala üstüne titriyor bişey yerken boğazında kalır ya da misal eli çekmecenin arasında kalır diye çok bağırır. Şimdi ben doğumdan çıkar çıkmaz annem her şeye öyle yaparsa diye çok tedirginim en azından ilk saatler az biraz kendime gelip kafamı az toparlayayım istiyorum. Kayınvalidemlerle konuşmuyorum aylardır onlar büyük ihtimalle gelmezler zaten o da gelse iyice kafayı yerdim her konuda laf çakar sonra ben ne dedim şimdi der sağlıklı aklı başında bir insanı delirtir öyle birisi. Neyse ben eşime dedim annemlere tam doğuma girerken haber verelim diye ilk önce biz baş başa olalım diye onda sıkıntı yok tamam dedi saygı duyuyor sağolsun ne istersem. Siz refakatçi eşiniz diye pişman oldunuz mu hiç