_Ebrukaracan06_ 15+3 haftalık bugün hastaniye gittim doktor resmen bacaklarını açmış gösteriyor dedi erkekmiş bu sırada pipisini de gördüm 😅😅😅 arada bir cinsiyet degişti gibi postlar okudum bende olmadı o durum😅
aslmoms _Ebrukaracan06_ ah bu erkeklerin böyle utanmaz olmalarııııı 😂😂 Sere serpe yatıyorlarrrr. Maşallah inşallah sağlıcakla gelsin bebişiniz.
aybarsyigit _Ebrukaracan06_ erkek bebekler hep mi böyle yahu oğlumda aynıydı 13. Haftada iki bacağını da açmış pipi ortada duruyordu 😀 sağlıkla alın kucaginiza
_Ebrukaracan06_ aslmoms amin kuzum inşallah hep beraber alalım saglıkla kucagımıza inşallah çikolata falanda yemedim dedim belki o yüzden açmıştır bacaklarını kızım 21. Haftada ögrendim bu velet resmen ortaya açmaya hazırmış 😂🙃
_Ebrukaracan06_ aybarsyigit amin inşallah kuzum hep birlikte evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alalım aynen doktorda dedi açmış bacakları bekliyor dedi herşey ortadaydı ya😂😂
_Ebrukaracan06_ -Papatya33 benim kız geç gösterdi bunda erken ögrendim ögrenmedim hatta açık açık gösterdi😂
-Papatya33 _Ebrukaracan06_ yaa niye saklanirlar ki . Merak ediyoruz erkenden gösterin iste nazlilar 😀😀