_Medine Kızlar hastaneden eve geldik diyelim yanımızda birine ihtiyacımız olurmu benim eşim çok destekçi herşeyi usenmeden yapar eşimle bu süreci atlatabilirmiuim yanımda kalacak kimse yok doğum sonrası 🥲 ne diyosunuz sizce
beyzzsenturkkk _Medine tabi ki. evin yemeği temizliği yeri gelecek senin pansumanın banyon vs biri bence olmalı olmadan da olur ama çok zor olur o halde. benim kan değerlerim yerlerdeydi eve geldiğimde tuvalete giderken bayılacak duruma geliyordum eşim yıkıyordu beni onsuz 1 adım atamıyordum
Aylaa123 _Medine ilk 1 hafta annem kaldı sonrasında ben yanlızdım ama eşim bana hep destekti kolay geçti sürecimiz
Nidaanur _Medine evet eşiniz yeterli biz hastaneden eve geldik ablam biraz ilgilendi onun dışında her şeyi eşimle yaptık. Sağolsun lavaboya kadar düşündü. Tabi yemeği yapanımız vardı. Onları organize edin derim.
aslmoms Ben 10 yıl önce doğurdum eşim vardı yine eşimi istiyorum. Birilerinin gelmesi bana zaten başlı başına ekstra iş olarak geliyor. Onlarla mı uğraşalım kendimizle mi . Eşiniz iki yumurta kırar doyarsınız, misafir olursa durum farklı olurdu.
_Medine aslmoms bende öyle düşünüyorum zaten başa kakilcak yapilanlar iki gün sonra bildiğim için ses çıkarmıyorum eşim yeter diyorum bide ilk olunca nasıl olcak bilmiyorum 🥲
aslmoms _Medine Daha güzel olacak 🥰 10 yıl geçti kızımın altını o cahilliğiyle ilk babası temizledi. Ameliyat yerlerimn çok ağrıyordu hastanede. Hala gülümseyerek anlatırız. bunlar çok güzel anılar. Herkesten çekiniriz eşimizden hiç . O bebek hem sizin hem onun başınızada kakamaz 🥰🥰
beyzzsenturkkk _Medine eşimle halletim annem kaldı yanımda 15-20 gün kadar eşimin izni 1 haftaydı ama herşeyi eşimle yaptık yani annem orda olmak icin vardı gibi bişey kavga etmekten bana bakmadı. pansumanımı eşim yaptı dikişlerden gerilemiyordum elimin yettiği yerler kısıtlıydı normal doğum yapmıştım. tuvalete otururken kalkarken eşimden destek alıyordum duş alırken yaslanıyordum dizlerine o yıkıyordu falan onsuz düşünemiyorum