gozdenur06 Kızlar 26 haftalığım burnum ce ağzım şişti ellerimde bir haftadır şiş dünden beri de bebişi çok az hissettim bidahada hissetmedim
buse76 gozdenur06 ödem topluyor olabilirsin hareketsiz kalma bebiş için de korkma uyuyo olabilir bu haftalarda çok uyuyolarmış ama Gine de çikolata ye yan tarafına yat kıpırdama olur uyanır
konaksifa gozdenur06 şekerin olabilir bende de böyle oldu doktor şeker sınırda dedi bebeğin suyu fazla ve bu yüzden hareketler azaldı şükür korkulacak bişi yol ama diyet listesine birebir uymam gerekiyor
gozdenur06 buse76 yedim uzandım şimdi soluma 15 dk oldu hareketlilik yok bir saat kadar daha kontrol edicem ama istemsizce korkuyorum
dgngr gozdenur06 Geçmiş olsun. Şeker, tansiyon gibi testler yap istersen. Sağlık ocağına gidip doktora danışmanı öneririm. Hamur işleri, kızartma, asitli içecek, paketli gıda, hazır şeyler, şeker ve tuz tehlikeli olabiliyo bazen.
gozdenur06 dgngr tansiypnumu ölçtüm normal bebek hareketlerini hissedebilirsem eğer içim rahatlıcak ve yeme içmeme dahada özen göstericem bebeği nasıl hareketlendirebilirim acaba
dgngr gozdenur06 Ben göbeğinin altına biraz eliyle bastırma önerildiğini gördüm ama sorun olur mu bilmiyorum. Ben elimi göbeğimin üzerine koyuyorum ve konuşuyorum işe yarıyo. Açken, çikolata yiyince de hareket ediyomuş.bir de sol tarafa 15 dakika yatıp sonra yüz üstünyatınca da harket edebiliyomuş
gozdenur06 dgngr çikolata yedim soluma uzandım kuzum yaklaşık 25 dakika olsu bi hareketlenme kıpırtı yok nornalde pimpirikli biri değilimdir ama niyeyse çok endişeleniyorum şuan
gozdenur06 dgngr devlete gidiyorum canım ufak kalp atışı gibi hissettim az önce umarım artar hareketleri
Siinneemmm Bana doktorum yüzünde ve ellerinde şişlik olursa acil gel demişti. Çünkü preeklamsi( gebelik zehirlenmesi) belirtisi olabilir.
gozdenur06 Siinneemmm çok aşırı değil ama burnum ve dudağım birazcık şişti çok muallaktayım hastane çok uzak beş gün önce kaza yaptık araba pert ne yapacağımı şaşırdım
gozdenur06 konaksifa ben şeker yüklemesi yaptırmadım testi yaptırmaya gideceğim gün kaza yaptık araba perte çıktı arabasızda gidemiypruz çok uzak