O kadar çok yoruldum ki artık.İkili testte sorun çıkmadı ve detaylı ultrasonda bacağı kısa demişti doktor.sonrasinda 28.hafta gittiğim kontrolde başladı herşey.Suyum normalin çok üzerinde olduğu için aşırı ağrılarım oluyor.Su fazla olduğu için şeker testi yapıldı normal dediler.Perinatoloji uzmanı baktı su fazla , kol ve bacak kısa ve burun kemiği de küçük görünüyor sanki ve kalbinde bir sorun var fetal eko çektirin dedi.fetal eko cektirdik kalp kapakçığında kaçak var kalbin bir tarafı büyümüş dediler.Perinatoloji uzmanı da down sendromu ihtimali yüksek bu durumda dedi.haftası büyük olduğu için amniyosentez yaptırmak sizin kararınız dedi.ben başından beri istemedim o testi düşük riski vs var olduğu için.simdi 31.haftadayız su fazlalığı ve gelişim geriliği devam ediyor ve 1226 gram olduğunu söyledi doktor.Artık ne düşüneceğimi şaşırdım bu durumları yaşayan oldu mu aranızda? Kafayı yemek üzereyim artık hem su fazlalığı yüzünden ağrılarım aşırı oluyor çok canım yanıyor hemde psikolojik olarak yoruldum artık.