Gulshant Kızlar, benim adete göre 24+1 olmam gerekiyor. Bugüne kadar bütün detaylı ultrasonumda günü gününe çıkmışken bugün nedense 23+5 çıktı. Doktor olur öyle dedi ama içim rahat etmedi. Aniden neden 3 gün geri çıkmış olabilir? Bugüne kadar 1 gün bile farklı göstermemişti
defnoloj Gulshant kız 2 hafta fark olabiliyor 2 haftaya kadar normal diyor doktorlar 3 günü takma. Zaten baş karın bacak ayrı ayrı ölçmedi mi. Hepsi birebir günüyle aynı çıkmaz ki
GamzeAGacs Gulshant Gayet normal canım hiç kafana takma.İki haftaya kadar normal kabul ediliyor zaten .Benim bebeğim hep on gün önde giderdi.Hamileliğimin son haftalarına doğru kendi haftasıyla uyumlu gitmeye başlamıştı .
esme3066 Başlarda hep öyle çıkıyordu yani 1 hafta geri. Ben hiç takılmadım. Sonra hep uyumlu çıktı. İlk kızımda hep haftasından fazla çıkardı ona da takılmadım😃 sağlıklıysa sorun yok demektir.
elifsn23 Gulshant canım hiç endişelenme 2 hafta ileri ya da geri normal kabul ediliyor zaten her gelişimi farklı ölçülüyor mesela baş çevresi haftayla uyumlu çıkıyor karın geri çıkabiliyor sonraki aylarda yakalar zaten senin fark çok çok az
Beyza-mkl22 Bebeğin ve senin sağlığın da sorun yoksa takılma, benim de adete göre başka, ultrasona göre başka, bebeğin kilosuna göre farklı çıkıyor haftam ama çok şükür bir sorun yok, sadece erken doğarsa diye tedirginliğim var