bsrelif Merhaba kızlar hamileliğimde çenemin altı aşırı kıllandı erkek tipi aşırı çoğaldı rahatsız olmaya başladım artık, siz nasıl bir çözüm buldunuz bu duruma ?
ikizannesiiiiiiii bsrelif geçmiyor maalesef bende de var polikistik över var bende o yüzden çıkıyor cımbız ağda daha çok çıkartıyor en iyisi lazere gitmek yüz inatçı bir bölge hemen bitmiyor ama birdahaki seans gelene kadar rahat etmiyor bu aralar gitmiyorum ama tekrar başlamayı düşünüyorum ben bitiremedim bir türlü düzenli lazerimi tamamlayamadım hep bir aksilikler oldu ama düzenli gidince çok faydasını gördüm
060436 bsrelif bende hiç öyle bir durum olmadı normaldede çeneni aldırıyormuydun hormonlardan dolayıda çoğalmış olabilir
bsrelif ikizannesiiiiiiii bendede polikistik over var epilasyona gittim 9 seans ama fayda etmedi 😔 Cımbız ve iğneli Epilasyon varmış bide
ikizannesiiiiiiii bsrelif bsrelif azalma olmadı mı bir kaç seanstan sonra çıkan tüyler rahatsız etmiyor birdahaki seansa kadar bende de temelli bitirmedi ama tüy şeklinde incelmişti rengi açılmıştı bırakınca tekrar başa döndüm