Perla_ Ya kızlar biraz yürüsem kalçamdan itibaren bacaklarım ağrıyor. Bir markete gittim geldim bacaklarım ağrıdı bu normal mi ya?
Moz Perla_ şöyle söyleyeyim uykudan uyanınca gerinirsin ya heh işte onu da yapmayın hemen bacaklarınızı kramp giriyor yani bütün kaslar gevşiyor resmen hamilelikte o yüzden
Herseydenbiktim Perla_ Normal bence hayatim benim hâlâ bacaklarım agriyor doğumdan 6 ay geçti halbuki bana bu agrilari bıraktı oğlum 🥹 Magnezyum için şöyle doktoruna yazarsa ihmal etme hafifletir en azindan💖
hollyymollyy Bence hamilelikte her şey normal ahhss benm geçenler öyle bi bel ağrım oldu ki dedim noluyo geçti sonradan. Ben suan 16.haftaydayım öyle bi şikayetim olmadı ama kalıcı olmadığı sürece normal olduğunu düşünüyorum😊
Perla_ hollyymollyy doğru diyorsun valla hamilelikte herşey mübah 😂😂😂 doktora gidince söyliycem ya magnezyum lazım sanırm
Perla_ Moz hamileliğin ilk zamanları geriniyordum öyle hamile olduğumu unutup karnıma bile ağrı giriyordu ya
Herseydenbiktim Perla_ Soyle bebeğim soyle🫶🏻 Askim benim dertler geçmez gibi doğum sonrası inanılmaz kemik kas eklem artık ne düşünürsen çekiyorum doktora gidecem ama bi türlü gidemiyorum :/
Perla_ Herseydenbiktim Allah Allah d vitaminin falan mı eksik acaba o da çok ağrı yapıyormuş kullandın mı daha önce
Herseydenbiktim Perla_ Onları verdiler de doğru düzgün kullanamadım. Değerlerim hep düşük ebe tahlil ver dedi ama ona da zamanım olmadı büyük ihtimalle bu yüzden
Perla_ Herseydenbiktim tabiki bacım onlardandır yani sen sebep arama en yakın zamanda bir tahlil ver vitaminlerini kullan ihmal etme
Herseydenbiktim Perla_ Ay öyle mi diyorsun askim ya hiç istemiyorum vermek 🤦🏻♀️ Pazartesi 6.ay asimiz var o zaman belki veririm teşekkür ederim çiçeğim
Perla_ Herseydenbiktim kesinlikle öyle yap kuzum küçücük bebişin var kendine iyi bak ki ona da iyi bakabilesin 😌 rica ederim ne demekkk💕