selos1 sifadrmaz bizde aynı durumdayız Rabbim sağlık sıhhat huzur versin inşallah yavas yavas borclar bitiyor. Bizde birikim aşamasına gececğiz inşallah. 1 yıldır eşya borcu vs ödüyoruz
selos1 QueenBahar_ Amin inşallah. Maşallah Kendinize ait eviniz arabanız olması iyi en azından birikim yatırım yapabiliyorsunuz
selos1 seher_3590 bizim gelir gider durumu sizinle aynı. Bende çalısmıyorum eşim o kadar alıyor. Çocuk yok daha hamileyim bi miktar borcumuz var yetmiyor ya asla
seher_3590 selos1 evet canım bunlar çok paralar değil zaten yani asla yetmiyor ki kredi kartıyla devam ediyoruz maaşın bittiği yerde de Allah hepimizin yardımcısı olsun
defnoloj selos1 aylık gelirimiz 90 küsür. Ev kaldık geçen yıl onun borcu var o kirada ama kendimizde kiradayız. aylık 50 bin borca ayırıyoruz geri kalanla normal bi şekilde geçiniyoruz çok şükür
hasret_sakar33 Kızlar gelire göre gider oluyor ya ne kadar fazla alırsanız alın o kadar gideriniz oluyor bu hiç değişmedi bizde 😀😀
Havin49_ selos1 40 maaş 15 yemek kartı geçinemiyoruz eşimin borçu var 3 bezli mamalı çocuk kv kp ben eşim evde 7 kişiyiz
selos1 Havin49_ 7 kısı çok zor ya o kadar maasla valla Allah yardımcınız olsun kv kp de varsa destek çıkmıyorlarsa hiç daha sıkıntı :(
QueenBahar_ Havin49_ canım yanlış anlama ama şu kv kp neden senle kalıyor başka çocuğuna gitsin veya kendi evleri yokmu sana yük oluyorlar:/
selos1 seher_3590 ayne öyle bizde ne kadar kullanmak istemesek de zorunda kalıyoruz. Şu borclarımız bitseydi hayırlısıyla
Pikachununannesi Ben 90 küsur eşimde 70 bin alıyor. Kira 40 bin, market 30 bin, faturalar kışın minimum 6-7bin. Genel giderler yaklaşık 10 bin. Kredi kartları da yaklaşık 40 bin. Ankara’da hayat çok çok pahalı maalesef 🥲
selos1 Pikachununannesi Ya bide yaşadığınız şehirin de çok etkisi var gerçekten büyükşehirde yaşanmaz ya asla yetmiyor asla. Zaten kiralardan hiç basetmiyorum büyükşehirlerde. Kendi evin varsa oh ne ala yani
Havin49_ selos1 kv kp bi gelirleri yok yaşlılık maaşları var 5 bin oda arada Allah var eşim sıkıştığımızda 5 te olsa veriyor ama eşim almıyor onlarda yaşlı
adatuna selos1 total 230 gelir var geldiği gibi de gidiyor dkskks 35 kreş 40 ev kredisi Kalan da genel harcamalara gidiyor
seher_3590 selos1 şuan köşede 3 tane patlamış kredi kartimiz var bjde onları ödüyoruz yani 2 seneye anca ödeyip kapatırız maalesef
adatuna selos1 inan gelirin 2-3 katı kredi borcu var her sene başı sıfırlıcaz diyoruz olmuyor harcamalar da çok oluyor
selos1 adatuna öyle oluyor maalesef ya gelirin fazlasıyla daha bide borcu oluyor bizimde öyle şuan 1-2 aya biter inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin borcta bitiyor ama bir yenisi başlıyor ev araba almak için mecburen. Takılarımı verdim araba için daha üstüne 150 bin borcumuz oldu arabanın. 1 yıl önce evlendik hiçbirşekilde destek çıkmadılar zaten eşim eşyaları aldı 1 yıl onların borcunu ödedik şimdi araba borcu çok şükür oda bitecek bundan sonra eminevime ev için bakalım inşallah hayırlsııyla.
selos1 defnoloj Allah yardımcımız olsun ya. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah evde olur araba da zamanla ☺️