jalepone Stokta yoktu çoktandır yenilenmiş . Çocuk için gerekli olan bir şey alırken bizim de işimize yarasın diye düşündüm . Yani memnun musunuz değerli aldığıma ?
bbaskal jalepone Ben evimde kullanıyorum çokta memnunum kolidorda olmasına rağmen bütün eve etki ediyor birde evde sigara içiliyorsa eğer inanılamaz havayı temizliyor
Sezei jalepone bende çok memnunum kuzum havayı çok güzel temizliyor toz oranı azaldı evde aldığımızdan bu yana benim burnum çok tıkanır normalde toza alerjim var geçen gün temizlemedik unuttuk tamamen burnum tıkalı asla nefes alamadım çok şükür rahatım 2 gündür
snmerd jalepone şuan kullanmadan bilemezsiniz ama aldıktan sonra çok farkediyor uyku kaliteniz bile değişiyor hele filtreyi temizlerken bu toz nereden çıktı diyorsunuz
jalepone bbaskal hayır sigara içilmiyor . Yani hem nemlendirici özelliği olan hem temizlieyici özelliği olanı almayı planlıyorum
jalepone Sezei o kadar etkili mi gerçekten benim de eşimin alerjisi var hem de çocuğum için iyi olur diye düşündüm gerçekten güzelse
Sezei jalepone hemde nasıl grip gibi burnum tıkalıydı asla nefes alamadım filtreyi temizledik rahatım çok şükür
jalepone snmerd eminim öyledir süpürgesini aldığım da da aynı şeyi söylemiştim ondan da memnunum bunu da beğenirim mutlaka ☺️