gizemm65 Ara ara sağ yan ağrım oluyordu fakat dinlenince geçiyordu . Bugün sabahtan beri var acaba gece üstüm açık mı kaldı düşünmeye başladım . Ne çok şiddetli ne de çok az diyebileceğim şekilde duş aldım biraz dinlenince geçiyor fakat sonra yeniden başlıyor tam sağ boşluğun aramızda yaşayanlar var mı . ( Dr devlette olduğu için arayıp bilgi alamadım)
alevgu gizemm65 19’da benim de oldu ama benimki biraz şiddetli kramp tarzında bir ağrıydı. Acile gittim us çekildi böbrek kanalında 1-2 grade genişleme çıktı. Bebek büyüdükçe baskı yapmış şu anlık ciddi değil demişlerdi 25’i bitirmek üzereyim hala biraz var ağrılar tekrardan bir kontrole gideceğim ben de
begonvil38 gizemm65 benimde tam o haftalarda sağımda yan ağrım olmuştu başlarda hafifti ama bir gün çok şiddetlendi acile gittik sağ böbreğimde genişleme olduğunu öğrendim. Derecesi önemliymiş sanırım. İdrar yolu enfeksiyonu vs de böbrek ağrısı yaparmış. Kontrolünüzde mutlaka söyleyin doktorunuza
busedala 19+2 yiz bizde , benimde arada sağ boşluğuma ağrı giriyor, doktorum organların yukarı doğru hareket ettiği için yapar dedi birde bol bol su içmeliymişiz
gizemm65 begonvil38 öyle mi ya umarım şiddetlenmez bayram ağzı . Bugün gün boyunca ağrı bir var bir yoktu yani yerimden kalkamadım açıkçası korkumdan bayağı bir dinlendim . Yarın devam ederse acile gideyim olmadı of ya
begonvil38 BKZ doktorum ağrıyan yerin tam tersine yat demişti genelde sağ ağrıyormuş zaten su içmeye özen göster maalesef başka bir çözüm yok şiddetlenince acile gitmiştim geçmiş olsun
begonvil38 BKZ hala hamileyim 27 haftalık :) 1-2 hafta sürdü suyu az içtiğim zaman hala ağrıyor ama sürekli değil çok şükür