pamuksekeer Kızlar geçen hafta 10+1 ken gittim 0,58 di bugün 11+1 ken gittim 1,2 çıktı ense kalınlığı 14. Haftada sınırı aşar mı diye korkuyorum sizde durumlar nasıldı ultrason 11+4 gösterdi bugün
defnoloj pamuksekeer niye böyle bi korku var içinizde yüksel değil ve niye aşsın iyi düşünün iyi olsun. Yüksel plsa bu haftalarda olurdu zaten
anonimo cok dusunmeyin bebegin gelisimi degisiyor hergun bana bu kesin down sendromlu aldir daha gencsin cok uzulursun bakamazsin dedi doktor baskasi burnu yok dedi riskli dediler cocugum sapasaglam suan gelisiminde bı sıkıntı yok icini ferah tut Allaha dua et olmaz dedigini olduran bu mubarek gunlerde
kara45670543 Merhaba büğün doktora gittim 12 hafta 5 günlük hamileyim Kan pıhtılaşması biraz değeri yüksek dedi yani kızlar kötümü bu
kara45670543 Ultrasoyon dan bayağı bir baktı her hangi bir sıkıntı olmadığını söyledi Bebek çok şükür iyi. Ama insan bir tedirgin oluyor ve bende guaturda çıktı şu anda ilaçta kullanıyorum ve doktora söyledim cinsiyeti ne zaman belli olur 20 haftan sonra