buse76 aycicegi22 6+1 se kese gördüm 7+3 de kalp atışı dinledim 24. Haftaya girdik bile miniğimle darısı size olsun inşallah
elifnurkiricigmailcom aycicegi22 7 haftalık kalp atışı gördük ama dineltmedi daha küçük dedi 9 haftalık kalp atışı dinledik
nnbya38 aycicegi22 8. Hafta da gittiğimde duymuştum 5. Haftada bende de yoktu bekle biraz daha erken bebek göründüyse Herşey normal olur inşallah
aycicegi22 mlsdd maşallah, ben keseyi gördüm ama tüp bebekte hemen kalp atışı oluşur diye düşünmüştüm
Merryyy1 aycicegi22 içinizi ferah tutun lütfen bende 12. Gün kan vermeye gittiğimde hem kalp hem kese gördük ama vajinal ile görüntüledi doktor birde doktoruma bu konuda güveniyordum banada gösterdi hatta çok minik mercimek tanesi kadardı karından bakıldıysa duyulmaması çok normal
nnbya38 aycicegi22 herkesin gebeliği çok başka Bn uzun süredir bekliyordum bunu kalbini ferah tut normal hayatını yaşa olumsuz düşünme bunu kendine çekme güzel şeyler olsun İnşallh
Gks_01 aycicegi22 kanamam olduğu için gittiğimde keseyi gördüm 4+5 ti 1 hafta sonra da kalp atışı duyulmuştu ama bakılan cihazla da alakalı olabiliyor