gamzw Sezaryen icin gün alıp o günden önce sancısı gelip ya da suyu gelip doğum yapan var mı aranızda? İlk gebeliğim bebeğim makat geliş olduğu icin sezaryen olacak bilgi almak istedim
vanilya_kokusu_ gamzw benim de ilk gebelikte Makat gelişi di sezeryan oldum ama vaktinde hatta vaktini geçmişti
gamzw vanilya_kokusu_ inşallah gününde gelir tam 40 haftalık oluyo o gün kendi doktorum girsin istiyorum ameliyata o yüzden
gamzw -Papatya33 hayırlısı öyleymiş ben kendi doktorum girsin istiyorum ameliyata o yüzden gununde gelsin istiyorum
elifakylclk Sezeryan için 16 mart tarih almıştık suyu bitti 3 martta acil doğuma aldılar. Korktuğum hiçbir şey olmadı çok şükür
gamzw elifakylclk sağlıkla büyüsün bebişiniz❤️ ben sadece ameliyata kendi doktorum girsin istediğim icin o günde gelsin istiyorum yoksa sıkıntı yok ne zaman gelecekse
elifakylclk 15 günlük olduk bile çok şükür bir sorun yaşamadım aynı gün yürüdüm ağrım oldukça ilaç verdiler hafifledi zaten bebeği görünce kendini düşünmüyorsun bile bir şekilde güç geliyor