tpe atesismom oğlum olacak Allahn izniyle 21+2 deyiz şuan ismi Aslan 😍ikinci bir isim olmalı mı henüz bilemiyorum🤷🏻♀️
beyzaygun 15 haftalık kız olursa Aylina erkek olursada Yiğit düşünüyorduk eskiden beri bakalım kısmet olucakmı belki erkek olursa ismi değişebilir ama kız değişmicek ❤️ o ismin yeri bende ap ayrı dünya bir tarafa aylina bir tarafa🥲
edanurkdrsz atesismom merhabalar, Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah :) biz kız da olsa erkek de olsa Deniz ismini istiyorduk zaten Temmuz ayında Allah nasip ederse kızımızı kucağımıza alacağız biz de 😌🥰🤲🏻
kaplanfamily Merhaba 25 haftalık iz bizde kızım olucak inşallah ilk günden beri Zeynep Erva diye düşünmüştüm halasının ismide Zeynep önce takmadım ama şimdi bi durup düşünüyorum aklımızda Elif ismide var ikisi den biri olucak inşallah …
sibel5 atesismom Maşallah Allah m Analı babalı Büyütsün 🤲 Benim bi kızım var adı Meryem Oğlum İslam Doğacak olan da Zeynep olacak 36+2 deyim
Suleaydogan1 atesismom 2 buçuk yaşında kızım ismi eflin şimdi de 30 haftalığız nasipse Derin koyacağız 🫶
kaya_kaya atesismom 4.5 yaş oğlumun adı mert kızım olacak inşallah 33+5 şuan hamdiye İkra veya hamdiye duru düşünüyorum
senaayldz56 atesismom bende Asel Lina koydum ama geçen rüyamda gördüm kızım doğmuştu ve ismini âlâ koymuştuk o yüzden bende şimdi âlâ nur koymayı düşünüyorum 🌸🐣
sevacano atesismom Merhaba henüz doğmadı 35haftalık olduk ama daha şimdiden pişman oldum neden 5yıl beklemişimm o kadar güzel hiss ki bunu sadecü anneler anlar doğunca bu sevgi bin katına çıkıcak ☺️🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de sağlıkla alayım kucağima ismini Miran koyacağız Rabbim nasip ederse 🙏🏻 Ama yanına da isim istiyorum ama bulamiyoruz 🥲