LadyX Günaydın Canım Anneler, Doğum yaptığınız veya yapacağınız ay hangisi? Merak ediyorum da en çok doğum yapılan ay hangisi? 😅 Ben geçtiğimiz ağustos ayında doğum yapmıştım 😍 7 ay geçmiş bile. 💬 Yorumlarda buluşalım.
LadyX dilankozan yaz annesiyiz 🥲 çocuklarımız okulda doğum gününü kutlayamayacak ay düşündüğüm şeye bak 😅
minikanne123_ dilankozan benimde tahmini 12 temmuz uygulamada öyle geçiyor♥️sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
atesismom 7 kasımda doğum yaptım bende, evime bi Ateş parçası geldi iyi ki geldii oğlumun adı Ateş Onur bu arada:)
daisy__ LadyX ah ah ne çabuk geçti bilmiyorum küçüklüğünü gördükçe duygulanıyorum 🥲🥹🥹kız o değil bende nası şans varsa biri kandilde doğdu biri kurbanda 😅
LadyX daisy__ ayarladın mı naptın nasıl denk getirdin 😅 aşkım şaka bir yana az önce Duruyu emzirirken ben de duygulandım bu hallerini çoook özleyeceğim diye yaaaaaa 🥹
daisy__ LadyX planlı programlı yapıldı😅😅dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim estafurullah Töbe demesinler diye ahahah😅😅oy sana kurban olurum aşkım ister istemez insan minik hallerini özlüyor keşke diyorum daha çok vakit geçirseydim Mihra geçen sene. Bu zaman yeni yeni emeklemeye başlamış şimdi koşuyor🥹🥹🥹🥹