hasmom Eskiden gece 2’de acıksaydım boşver deyip uyurdum. Şimdi 2’de kalkıp ne bulursam yiyorum 😄 Ama şaka bir yana, artık her şeyimde önce evlatlarım var🫶🏻 Eski siz mi yeni siz mi hangisi kazandı ? 😅
lonelymom1 hasmom kendimi dusunmeyi unuttum en başta.. Herşeyden önce çocuğum geliyor uyurken bile aklımda o var günün her dakikasi yani anneliğin işte bu yüzden hakkı ödenmezmiş onu anladım,:)
egeemomms hasmom anne olmadan önce daha zayıftım şimdi daha kiloluyum🫠 sayılır mı bu acaba aklıma ilk bu geldi🤣
aslmoms hasmom Cesaretim, çılgınlığım Bekarken yaptığım hiçbirşeyi ben şuan yapamam. Doğumla beraber ben çok farklı biri oldum.
hasmom lonelymom1 ne güzel yazmışsın anne olunca insan gerçekten kendini hiç düşünmüyor önce evlatlarımız ön planda oluyor rabbim tüm annelere ve anne adaylarına güç kuvvet versin evlatlarımızada sağlık🫶🏻🫶🏻
hasmom egeemomms Tabi ki sayılır hepimiz daha zayıftık şimdi birazcık kilo almış olabiliriz birazcıkkkk 🤏 😅
egeemomms hasmom ben yine verdim ya çok kilo almıştım 57 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim 😱🤣 şuan 64 kiloyum tek gitmeyen sezeryan göbeğim🫠
hasmom egeemomms şuan çok korktum çünkü 59 la hamile kaldım 64 kiloyum be doğuma 18 hafta var ve ben 80lik gacı değilimmm😳😱😱
egeemomms hasmom ahh bacım bende öyle diyordum ama ben çok sorumsuz yedim o yüzden o kadar çok kilo almıştım hiç dikkat etmedim kendime 🫠