Neva_aydn Kızlar dün hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük 5 haftalık ama bebek içinde yoktu erkenmi sizce daha gorunmemesi
Esraysr16 Neva_aydn normal tabi ki ben dr gittiğimde 4 haftalıkken öğrendim kese var bebek yoktu 2 hafta sonra gel demişti o zaman görmüştük bebeği yani korkma normal
mervekalkann Neva_aydn Öncelikle hayırlı olsun. 5+0 da sadece minicik kesesini gördük. 6+2 de kalp atışını karından duyamadık vajinal ultrason ile bebeği ve yolk sac ı gördük. Sağlıkla gelsin 🌸
Neva_aydn Esraysr16 hm evet keseyi gördük içinde bebek yoktu haftaya çağırdı ben 8 gün sonra oluyor 8 gün sonra gitsem kalp atışınıda duyma ihtimalim var mı?
cemreerkmen Bende aynı şekilde 6. Haftada göremedik 8. Haftada belirginleşti. Normal yani biraz sabret :)
fatmaa51 Neva_aydn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah Emeklerinin karşılığını almak nasip olsun . 🥰🤲🏼
Neva_aydn Melike3506 benim şuan 5+0 hftaya çarşamba çağırdı bebeği görelim dedi inşallah kalp atışınıda duyucam inşallah 🤲
Neva_aydn fatmaa51 aminn inşallah rabbim bu mübarek günde isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Neva_aydn sara29 yok stresten değilde korktum yani kese içinde olmaması kötümü diye ama erken diyorsunuz inşallah girer keseye
Neva_aydn Gokturkmom_ aslmoms bekleyince günler geçmiyor gelde çarşambayı bekle inşallah kalp atışınıda duyarım inşallah 🤲