emine1309 sumeyye6506 bende öyleyim ama doktora gidip bebeği gördükçe rahatlıyorum içinizi rahat tutmaya bakın ben öyle yapmaya çalışıyorum yiyecek ekmeği varsa zaten yaşar tutunur bende tarlusal içtim bilmeden korkuyorum bakalım
sumeyye6506 emine1309 kesinlikle öyle bunu yaşayarak anlamış biriyim ama işte vesvese mi bilmiyorum ki inşallah sizin bebişte tutunur hayata
eldanar Tam bu başlığın aynısını açacaktım sizin başlığı gördüm yenisini açmayayım dedim. 6+3 oldum 2 gündür kasık ağrım batmam azaldı göğüs hassasiyetim de bugün baya azaldı. Resmen memelerimi sıkıyorum acısın diye stresten sabahtan beri acımıyo diye koruyorum çok mu paranoyak olduk acaba☺️
Rosegold eldanar 7haftada bebek ve kalp atışı kontrolüne çağırmıştır doktor zaten. 5 gün sonra gidince içiniz rahatlar az kalmış sabırlı olmak lazım 🥰
purpoles emine1309 merhaba ne durumdasınız benim daha 5 haftalık, geçen gün çok fena midem bulandı artık bulanmıyor😞😞 bulanması çok kötü ama bulanmayınca da vesvese yapıyorum
emine1309 purpoles hiç stres yapmayın gidip geliyor belirtiler şuan 6+6 yım bazen belirtim yoğun oluyor bazen az sürekli mide bulantım ağrı olursa 9 ay geçmez herhalde 😂
aaid Ben de 6+3 oldum bugün, yorumları okuyunca rahatladım ben de 2 gündür kasık ağrısı hissetmiyorum insan elinde olmadan endişe ediyor rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
ozlm1234_4 aaid aminnnn amin bende 13 haftalık oldum o haftalarda bende böyle bı başlık açmıştım belirtiler yok diye ama normalmiş hepsi
nr0900 aaid bende 6+1 iki gündür hissetmiyorum hiç kasık agrım yok korkuyorum acıkcası sindiriminiz nasıl
emine1309 nr0900 Günaydın benimde ara ara gidip geliyor bugun 7+1 olduk aramızda 1 hafta var sinirimim için kuru kayısı, kuru incir yemeye çalışıyorum. Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum kalp atışını duydunuz mu keseyi gördünüz mü