aselimdurum aslında benim de zayıflamam gerek ilk gebeliğimde de 78 ile hamile kalmıştım şimdi biraz daha yükseğim tabi pcosluymuşum her şeyim düzenli oldupu için sıkıntı etmedim ilk başta ilk bebeğime gebe kalmadan önce doltor hafif pcos olduğunu söyledi zayıflamam gerektiğini söyledi diğer ay hamile kaldım bebeğimin ölümünden sonra başka ağır imtihanda yaşadım bir buçuk sene zaten ara verdim bebek işine geçen sene eylülde gittim doktor bir iey görmedi ne oldusa eylülden sonra oldu adetlerimin arası 28 iken 32-38’lere çıktı her doktora gitmemde bir şey demedi doktor en sonunda istanbulda özele gittim cüneyt bey diye şubatta o bana pkos olduğumu gebeliğimin olabileceğini ama zor olabileceğini söyledi hatta bir iki ay daha deneyip yumurta çatlarma önerdi bilmiyorum bakalım nasip aslında bu pcos sadece kilolarda değil zayıflarda da olan bir durummuş ben sadece kilolular için biliyordum doktor bana zayıflamam gerektiğini söyledi bakalım zayıflamaya niyet ettim inşallah zayıflarım 😅 bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 💕su gibi doğumlarınız olsun 🌸