nur0633 Hanımlar merhaba dün şeker yüklemesi yaptırdım aç verdigim kanda 68, şeker eklemesinden sonra ise 148 çıktı sizce endişelenmeli miyim
orhismommmmmm nur0633 Endişelenecek bir durum görünmüyor 🌿 Şeker yüklemen normal çıkmış gibi duruyor. açlık degerın düşük çıkmış baş donmesi fln yapabılır sık sık araştır
nur0633 karpuss dün verdim doktorum bugün için Sonuçlara bakmak istedi. Ama işten izin alamadık. Bayramdan sonraya kaldım mecbur
umayala Happyanne_2baby nasıl ya kaçlik yaptırdınız 140tan yüksek çıkınca manyak ettiler beni kaç haftadır aç dolanıyorum şeker yükselecek diye
dgngr nur0633 Toplam 3 tane kan berdim ben. Aç karnına kan verdim. Saat başında içtim. 1 saat bekleyip kan verdim. Sonra tekrar 1 saat bekleyip kan verdim.
aysct nur0633 yüklemeye göre yüksek çıkmış değer, doktorunuz muhtemelen 75 gramlık yükleme isticek tekrar hastanede, siz gidene kadar açlık tokluk takibinizi yapıp not alın doktora gösterirsiniz gerek görmez belki
Happyanne_2baby umayala 75 Gr lık yapıldı bana bazı doktorlar da fazla abartılı olabiliyo bazen bide ben erken doğum riskim var perinatoloji de yaptırdım çok bişey demedi yani
sevacano nur0633 açlık çok iyi tokluk birazcık sınırda 145olmasini ister sizin öyle fazla değil belki 100luk ister tekrar yada evde takip isteye bilir hafif dikkat ederek