BMA Tlaytas oda dogru benim esimdd ayni sekilde ama hani sizin risk var diye dedim cabim kalkamiyorsun ya ondan dedim
ElifLeyla Tlaytas sayı olarak nasıl desem bilmiyorum ama sık sık oluyordu özellikle geceleri Ama bu hafta daha az oldu
BMA ElifLeyla canimo kasilma nasil benimde oluyor ama benim 20 saniye falan duruyor elimi koyunca karnima duruyor bebek itiyor sanki öyle bişimi ya benimde bazen yirtilcak gibi oluyor karnım oyuzden sorim dedim
BMA 2cocuk2kopek ilk haftalarinda mi çalıştığın icin öyle olduvcanim ben 27+1 rim arada çalışıyorum hatta simdi geldik normalde 12 saat ayaktayim bugun 3 4 saat çalıştım hemen batmalar hissettim hem karnimda hem baldirlarimda
2cocuk2kopek BMA hep calisiyordum canim bu risk cikinca rapora ciktim . Cok ayakta kalmaman gerekiyor.
Gamzebas Tlaytas Yok canım yatmıyorum ben sürekli ilk bebeğimi 21. Haftada kaybettim bu kez planlı serklaj olduğum için normal hayatına devam edebilirsin sadece çarşı Pazar gezip yorma kendini bide temizlik yapma dedi doktorum şuan temizliğimi eşim ve annem yapıyorlar sağolsunlar bende yemeğimi yapıyorum arada arkadaşlarımıza ailelerimize gidiyoruz falan
BMA 2cocuk2kopek hadi ya gitmem artik zaten sanki bebek assagida gibj geliyor bana korkuyorum 2 haftaya gidicem doktora insaAllah kötü bisi yoktur
ElifLeyla BMA karnının hepsi bi anda taş gibi sert oluyorsa her yeri o kasılma oluyor. Bebek bi anda bi tarafta kümeleşip sertleşmesi ayrı onu Bebek yapıyor
LareninAnnesi Tlaytas Ben erken doğum riskimi öğrenir öğrenmez hazırlamıştım herşeyi yani 26.haftada.. Alışverişi de internet üzerinden tamamlamıştım yatmam gerektiği için. Şimdi 37 olduk çok şükür risk kalmadı ama herşeyim hazır bayadır 😄
LareninAnnesi Tlaytas Evet ilk başta 24 mm sonra 16 mm sonra hiç kalmadı şimdi 1 cm açıklığım var eğer artmadıysa 1 haftadır
Minam Benim risk olmayınca ufak tefek almıştım ama bu hafta dr riskli görünce bıraktım alışveriş meselesini. Hele Nisa’n sonunu bir göreyim hayırlısıyla 30 hafta bir olsun
Alp-oyku123 LareninAnnesi canımm senin bebiş dogmadi mı.prensesin şimdi de gelmeye niyeti yok galiba😁😁💞
Kbramina Tlaytas nasil dusup yukseliyor acaba ben doktoruma soruyorum tekrar uzar mi diye hayir uzamaz diyor bana
Kbramina Tlaytas ya cok sanslisnz masallah benmde 21 ml. doktoruma soruyorum uzamaz diyor bende hic is yapmiyorum ilaclarimi aliyorum ama doktor oyle diyince uzuluyorum bende 😔
2cocuk2kopek BMA surekli ayakta degilsen calismak yine problem olmuyo ama ben surekli ayaktaydim o yuzden boyle