zeyno38552_ zeymoms3 ismimiz gibi günlerimizde aynıymış 😀26+4 haftalık olduk bayramda 27. Haftaya giricez inşallah iple çekiyorum 30 lü haftaları
zeyno38552_ elifayaz112_ ayy tek ben kendimi dördüncü ye hamileymiş gibi hissediyordum sevindim seni görünce tek değilim 😁benmde Allâh nasip ederse dördüncü yolda siz yolu bitirmiş siniz biz daha 26 haftaligiz
dilara_minaz5672 tbrl sabah mide butantılarım çok kötü haka devam ediyor prilam dr kullanıyorum önceye göre daha iyim peki siz
rabia7_5 24+6 haftalığız ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde ilk 20 hafta hiç hissetmemiştim bu gebeliğimde 10 cü haftadan beri geçeli gündüzlü hep hareket halindeyiz 😂
kubra5441 busraademirrr evet karnım sürekli taş gibi oluyor 10-15 dk sürüyor doktor progestan verdi ama 36. haftadan sonra içme dedi doğumu başlatıyormuş 3-4 gün daha anca içebileceğim ama pek faydası olmadı gibi. Nefes darlığı da var ama çok zorlamıyor karnım küçük biraz
busraademirrr nuroy Rabbim hepimizi bir sancıda kurtarsın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹