Yaren66 Kızlar elinde proluton depot 500mg olan varmı hiç bir yerde bulamıyorum haftada iki kere vuruluyorum daha önce kayıplarım olduğu için çok korkuyorum ne zaman çıkar açaba bu igne
Yenianne19 Yaren66 merhaba ben Ankara'da oturuyorum bizde bulamadık burda İstanbul'da arkadaşlarımız vardı onlara söyledik sağolsunlar buldular bize 2 tane sizde eğer arkadaş eş dost varsa sordurun başka ilde felan kargoyla gelsin inşallah bulursun 🙏
anapanda12 Yaren66 ben trabzon tonyadayım. Bu iğneden bi hafta öncesine kadar vurduruyordum rizeye gittiğimde orda bulamamıştım doktorum nidicard da kullandığım için kesti. Hangi şehirdesin?
Nisansimge Yaren66 malesef benimde aynı durumum erken doğumum olduğu için önceden bende haftada 2 kere vurunuyorum çok zor bulunuyor tanıdık bi eczane bulup bulunduğunuz şehirdeki hangi eczane ne kadar var öğrenip direk gidip almanız lazım
mikano elifsrbs İnstagram adresiniz nedir acaba ben eklesem ordan haberleşsek iğneyi gönderebilir misinz
Yaren66 Nisansimge canım çok yere sordurdum yok hiç bir yerde maalesef zaten sıkıntılı gebelik yaşıyoruz üstüne iğnede olmayınca kötü oluyor
Nisansimge Yaren66 aynen öyle çok iyi anlıyorum mart ayının geçmesini bekliyorum ben öyle duymuştum marttan sonra düzelecek durum diye ama bakalım inş düzelir çoğu ilaç yok çünki piyasada
Nisansimge Yaren66 kaç haftalıksiniz benimde tüp bebek 36ya kadar vurulman kazım en az dedi doktorum dikiş yok bende ama iğnece en az onun kadar etkili dedi
Yaren66 Nisansimge canım bende 21 haftalığım daha 34 haftalığa kadar lazım banada igne haftada iki kere olunca çok lazım