NobleMom Momlife_ Kesinlikle kullanmayın. Kulak kiri kendisi atıyor zaten. Çok zararlı. Dış kulağa atılan kirleri peçete ile alabilirsiniz. Duş sırasında bile düşüyor zaten siz almasanız bile.
Gokturkmom_ Momlife_ gayet güvenli kullanıyorum ben,kulak içine girmiyor bebek çubukları zaten hwe seferinde de kullanmıyorum genelde kulak kepçesi kirleniyor onu da siliyorum.
Momlife_ beyzzsenturkkk Havin49_ bende korkarım o yüzden sordum Alt açma örtüsü ince ve pofuduk var hangisi daha iyi ve ölçü olarak hangisi olmalı
beyzzsenturkkk Momlife_ evde de dışarda da tek kullanımlık öneririm. ölçüleri hemen hemen aynı belki bi tık daha büyüktür ama önemli değil zaten el kadar bebek nereye koysanız sığar
Havin49_ Momlife_ tek kulanımlık dışarı için daha iyi ama ben evde yıkayıp kullanılandan kullanıyorum tek kulanımlıklar çok uzun oluyor ikiye bölüp kullanabilirsiz
Momlife_ NobleMom teşekkür ederim ☺️ yetişkinlerde bile zararlı bende hiç almak istemem sadece bilmediğim için size sormak istedim çocuğum için her detayını sormak bile beni mutlu ediyor 🥹😃👼🏻
beyzzsenturkkk Momlife_ 60×60 kare gibi 60×90 bi tık daha uzunlamasına siz bi paket alın deneyin memnun kalırsanız devam edin ben molfixin alt açma örtüsünü aldım bu markayı bilmiyorum kullanmadım