Hkbra Sakarya anneleri lütfen bilen tecrübe eden varsa söylesin. Tuba hanımın muayenesi cerrahisi ilgisi alakası nasıl ?
Cerenak Hkbra ben ilk haftalarımda gitmiştim. benimle birlikte iki arkadaşım daha gitti biz açıkçası memnun kalmadık. ama çok memnun kalan da var bu arada çok tavsiye edildiği için gitmiştik. ama bu süreçte insan biraz guler yüz sıcaklık arıyor onu bulamadım ben açıkçası. tabi ki kimsenin bize gülme borcu yok ama ben kendimi rahat hissetmedim.
Tutis07 Hkbra ben okuduğum yorumlara biraz şaşırdım. Tuba hocaya gidiyorum ve 35 haftalık hamileyim öncelikle detaylı ultrasona tuba hocaya nasıl gidildiğini çok anlamadım çünkü kendisi beni perinatolog olan bir kliniğe yönlendirmişti. Sezeryan ile ilgili de ben öyle bir duruma rastlamadım biz suda doğuma karar verdik ve normal doğum yapacağız gibi duruyor. Biraz soğuk gelebilir başlarda ama tanıdıkça birbirinize alıştıkta bence durum değişiyor.
Hkbra Cerenak teşekkür ederim aynı şekilde bende bugünn ilk kez tavsiye üzerine gitmeyi planlıyordum ama içim nedense rahat değil. Bi türlü doktor bulamadım 😥hangi doktora gidiyorsunuz peki
krgl55 Bende detaylı ultrason için gitmiştim yani insan bi gülen yüz arıyor çünkü ilk kez anne olacaksın ve gerginsin .. bide sezeryan odaklı olduğunu anladığım için daha da gitmedim .. benim her şeyim normal gidiyor normal doğum için nedemn sezeryana karşısın dedi .. karşı değilim normal doğum için her şey uygunsa neden sezeryan olalım
Hkbra krgl55 çok haklısınız.. bende tavsiye üzerine giderim diye düşünüyordum ama maalesef ki çok duydum soğuk olduğunu. Siz hangi doktora gidiyorsunuz peki doktor arayışındayım
Cerenak Hkbra ben doğum yaptım geçtiğimiz ağustos ayinda Ertan Zan da takipliydim. duygu hocaya da çok iyi diyorlar Adatipta ama ben bizzat gitmedim :)
krgl55 Hkbra Serdivan avm karşısındaki İMK gitmiştim ama bi ilaç verdi araştırdığımda yarım dudak doğmasına sebep oluyor diye hem kullanmadım artık gitmedim şimdide devletteki tüm doktorlara randevu alıyorum 🙄 internette Meryem kumbaşlı medarda çalışıyormuş - filiz Çeçen bu doktorlaeı buldum daha gitmedim
Cerenak Tutis07 evet kendisi İlker beye yönlendiriyordu benim gittiğim dönem de. Sizin gibi seven çok kendisini, biz de kendi deneyimlerimizi paylaştık. bu süreçte rahat hissetmek çok önemli sonuçta. Bebeginiz sağlıkla gelsin insallah 🙏🏻