mrssanne Kızlar selam. Gebeliğinizi battan kaç gün önce hangi test ile öğrendiniz, aynı gün beta hcg yaptıranlar kaç çıktı acaba
elffssyl elffssyl kaset testi çok yalancı pozitif çıkardı bende ama herkes erken gebelik testine yalancı pozitif veriyor demiş biraz şüpheli bir test ama benimki doğru çıktı🥰
Ayro zehraydnnn Benimle aynı gunmus benim de aşırı göğüslerim ağrıyor. Mesela sütyen taktım diyelim dışarı çıktım eve gelip çıkarınca özellikle seninde öyle mi? Bu arada regle yakin da böyle agirir benim umarım regl olmam yaa
zehraydnnn mrssanne evet göğüs hassasiyetim çok fazla ve karın batması var sanki karnım çekiliyor gibi bu sanah yaptım o yüzden ama çıkmadı bişey hcg yükselmemiş olabilir dediler ama sanırım yinede adetimi beklicem tekrar test için
gamzz06 mrssanne ben ilk testimi hatırlamıyorum ama silik çıktı aradan 3-4 gün sonra rool testini yaptım pozitif çıktı sonra akşamına acile gidip kan vermiştim
heyecann2 gamzz06 6 gün önce öğrendim Awox ile 4 gün kala kan verdim 40 çıktı umarım sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vericem bat 19 Mart