miniktirtilim etkafa ilgili biriydi doktr gençti şimdi içindeymiş bende pazartesi başka doktora randevu aldım sonuç gosterecegim
etkafa miniktirtilim inşallh doğum zamanı iyi doktorlara denk geliriz ya şimdi hangisine randevu aldınız
endlesslove1 etkafa biraz hızlı konuşuyor dediklerini yakalamak zor oluyor hastası çok fazla ama güzel ilgileniyor ben çok memnunum
miniktirtilim etkafa Dogan mert beye aldım. Benim 3. Gebelik planlı sezaryan olacagi için mecburi şehir hastanesine yönlendiriyorlar o yüzden bakalım hayırlısı umarım takipteki doktorun nöbetine denk gelir ameliyat gunu
sukriyekonus etkafa İstanbul’dan geldim bnde vardı doktorum ama işte burası bilmediğim yer bıtane buldum oda doğum yapmıyor sanırım yaşlı biraz ondan ama beğenmiştim güzel ilgili anlatımı çok hoş
endlesslove1 etkafa ben şimdi bir hafta sonra gidicem randevu aldım son haftalarda her hafta randevusuz çağırıyor
etkafa Kızlar birde tüp bağlatma ile ilgili bilgisi olan var mı burda bağlıyorlar mı ya da şartları ne hiç soran oldu mu
balcocuk etkafa eltim bağlattı 1 normal 2 sezeryan doğumu oldu sadece kızılaydan sizin adınıza kan istiyorlar bide yaş 30 olmalı galiba
etkafa endlesslove1 aaa öylemi bunu bilmiyordum canım birde doktorun sana boy söylüyor mu benimki sadece bebeğin kilosunu söylüyor
endlesslove1 etkafa yok boy söylemiyor kilo söylüyor sadece ama ne merak ediyorsun söyle cevap veriyor sen ultrason fotoğrafı istemeden o veriyor 2 tane veriyor biri fotoğrafı diğeri ölçtüğü yerlerin bilgileri
etkafa endlesslove1 valla hiç ultrasonda vermiyor boyda söylemiyor hatta boyunu sordum boy çok önemli değil kilo daha önemli dedi bende daha sormadım napim