elifsvc Bu hastaneye gidip memnun kaldığınız bir doktor var mı daha yeni muayene olucam ama doktor ve hastane konusunda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim
mervea211 elifsvc canım hangi doktora alırsan al bambaşka asistanlar bakıyo doktorlar bakmıyo ve asistanlar bile değişiyor sabit doktorda kalamazsın o hastanede
ipekbocegiim elifsvc benim Alma diyeceğim doktor Ruken Abul toz mu neydi. Kendisine sadece tahlil sonucu için mecburen gittim. Tavrı hiç hoşuma gitmemişti. Şikayetlerimi dinlemeden bir ilaç yazmış sonra ben lafımı bitirdim kan ve vitaminlerimin bittiğini söyledim. Neden baştan söylemiyormusum öbür ilacı yazmışmış. Ben de kusura bakmayın şikayetlerimi anlatıyordum ilaç şimdi aklıma geldi dedim. Bir reçete daha yazdı ve mideme çok dokunuyor başka ilaç yazar mısınız dedim gitmiş yine aynısını yazmış. Ferro sanol. O kadar sinir oldum ki. Bir daha asla ona denk gelmem inşallah. Bu arada kapıda Oğuzhan elçi yazıyordu doktorun adı ama içerden o çıktı. Yani belli olmuyor işler nasıl ilerliyor orda anlamıyorum. Randevuyu aldığın doktorun adı sadece kapıda var maalesef….
betulco elifsvc Enes saraçın ismini çok duydum Buket Tuğba’ya gittim geçen hafta iyiydi ilgiliydi 32de Oğuzhan elçiye gitmiştim oda ilgiliydi zaman zaman asistanlar denk geliyor dedikleri gibi
1kizannesi1hamile elifsvc ben o hastanede hic muayene olmadım ama benim doğum yaptığım doktor o hastaneye gitmiş Nagehan Bilgili Özgür tavsiye ederim
elifsvc @ipekbocegiim Çok kötü bir tecrübe yaşamışsınız o zaman hastane hakkında pek yorumlar yok sanırım Avrupa yakasında önerdiğiniz başka bir hastane var mı devlet hastanesi olarak ikili testlerde randevu nasıl alınıyor
mervea211 elifsvc canım esenler kadın doğuma gidiyorum şuan doktorlar ilgileniyor yanlarında asistanları da var her seferinde aynı doktora takibe gidebilirsin mesela ben memnunum. İkili test için de perinatolojiden kayıt açtılarsa eğer sabah tam 10da mhrsden kontrol sağla Avrupa yakası hastane farketmez olarak tam 10.00da randevular düşüyor aklında bulunsun her hastanede ikili test yapılmıyor ben hasekiden buldum
betulco elifsvc sakurayı canım Bu üçüncü hafta şu an 36+3üz her hafta gider oldum artık konuştuğum herkes orada doğum yapacağını söyledi iyi yanıda var kötü yanı da tabi ki ama iyi hemşireye hemşirelere denk gelmek şans işi Gördüğüm kadarıyla ebeler gayet tatlılar acildende girmiştim bir kere oradakilerde aynı
betulco elifsvc benim vajinal ya da sezeryan diye tercih ettiğim bir doğum şekli yok nasıl ilerleyecekse sağlıklı bir şekilde öyle olsun istiyorum sezeryan konusunda tek düşüncem dikişlerin kötü olması enfeksiyon riski falan onun haricinde C/F Blokta cateringte bir sene çalıştım hastaneden gayet memnunum
1kizannesi1hamile elifsvc çok ilgili bir doktordu devlete gidince işler değiştiyse bilemem ben baya seviyordum
betulco elifsvc ikili testi özelde yaptırdım ama perinatolojiden randevu alıp gidebilirsin diye biliyorum
Gizemt5 elifsvc Oğuzhan elçi, nagehan bilgili özgür, emrullah Akay ben bu doktorlara gittim, hepsinden memnun kaldım hangisi o ay varsa ona aldım ama doğum için önermem hastaneyi önermem