Hayalperest1 Öncelikle çalışıyor musunuz yoksa eşiniz mi verir ne kadar bi gideriniz oluyor her ay kıyafet kuaför vs yapar mısınız
Ceku256 Hayalperest1 çalışmıyorum şu anda bi 4-5 harcıyorumdur kıyafet ve boğaz birde en çok ev dekorasyon eşyaları🫠 mutfak masrafına karışmıyorum alışverişi eşim yapıyor 🩷
Busra5222 Hayalperest1 Hayalperest1 değişiyor ihtiyacıma göre mesela geçen ay bir kaç eksik aldık 4000 tuttu ben işten çıktım gebeliğim riskli olduğu için eşim alıyor istediğimi.
buse2507 Hayalperest1 valla bacım her ay kendime özel düzenli sektirmeden aldığım tek ürün lansinoh göğüs kremi😂😂😂😂
Ceku256 Hayalperest1 evet ekstra bir durum olmazsa. Mesela bazen artırıyorum sonraki aya elimde daha çok para oluyor ya da bazen bitiriyorum eşime link atıyorum o sipariş veriyor
Hayalperest1 buse2507 kız ben doğumdan hemen sonra aldım bitmedi 6 aylık bebem var ilk zamanlar sürdüm başka sürmedim öylece duruyor
kimchikimdi Hayalperest1 Çalışmıyorum, ağustos sonu Eylül başı gibi çalışmak kendi paramı kazanmak istiyorum. Esim sagolsun kısmaz benden bizden ama benim içim rahat etmiyor o yüzden gerekmedikçe çok çok ihtiyacım olmadıkça pek bir şey yapmıyorum🥺💖
urs61 Hayalperest1 Çalışıyorum canım. Aylık çok değişken ama genelde 20-25 bin arası değişiyor en fazla.. Oda ev için harcadığım hariçç
zetabloom Hayalperest1 çalışmıyorum Aylık gelirim yok Eşim alınacak neyse alır okadar Extra kendime 1 krem vb şey aldıgım yok senelerdir
Hayalperest1 kahvesever__ niye harcamıyorsunuz kocanızın parasına kıyamıyor musunuz kız valla yorumlara şöyle bi baktım ben adamı yiyormuşum 😂
kahvesever__ Hayalperest1 gerek yok ne gerek var ki boşa israf çocuklarıma alıyorum ihtiyaçları olduğu sürece kendime hiç bir şey almam
zhrrmom Hayalperest1 yani şuan çalışmıyorum. Ama hiç birşeye karışmadan aylık harcadığım 10 bin. Kendime.
Aylaa123 Hayalperest1 çalısırken bütün maasımı yiyordum istediğim gibi 😀suan cocuk dolayısıyla çalısmıyorum ama sağolsun kocam her istediğimi alır onun kartında ayrı bana verdiği harçlıktan ayrı alırım 😂