Gulcandogansadi Kızlar kaç haftalıksınız mide bulantısı falan ne durumdasınız ben şuan 6 haftalığım ve mide bulantısından ölüyorum en son dayanamayıp ilaç yazdırdım doktoruma siz ne durumdasınız ❤
Mucizeninannesi Gulcandogansadi ben 4+4 deyim henuz siddetli bulantim hic olmadi sukur. Benim bel ve sirt agrilarim simdiden basladi derdim o.... 😐
Siyahincim Gulcandogansadi 6+5 ten selamlar 🙋🏻 Bende her gün olmamakla birlikte sadece sabah öğünleri bi 5 10 dk süren bir mide bulantısı oluyor ama bendeki genel durum koku hassasiyeti,mide yanması ve aklıma gelen her şeyden tiksinme hakim 😰
Esramirayusuf Gulcandogansadi 10 haftalık olduk bizde bulantı çok var ilaç istemedim baş dönmesi halsizlik çok fena
Melegimveben Gulcandogansadi 6. haftamdayım mide bulantısından ölüyorum sanki çok şiddetli çekiyorum bulantılarımı 😥 dün gece acildeydim serum verdiler bugün biraz daha iyiyim çok şükür bir kaç ay dayanıcaz sonra Allahın izni ile bişeyimiz kalmayacak 🙏🏻😘
Gulcandogansadi Kezo benim 4+2 de 7 mm di çarşamba gidicem inş bakalım kaç olmuş kalp atışı için çağırdı ☺
Kezo Gulcandogansadi ben p.şembe gittim hem bebeği gördük hem kalp atışı duyduk cok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin. Benim 6 ay önce düşük olmuştu ilk gebeliğim onda duyamamıştım
Esramirayusuf Gulcandogansadi sürekli uyku yapıyor bana bebek zaten uyuduğum için dayanıyorum bide Çizi yiyorum bulantim olunca bazense kusmaya çalışıyorum
Gulcandogansadi Bide mesela annelerin içine doğar ya hani cinsiyet olarak ne düşünüyosunuz içinize doğan bişey varmı ☺
Esramirayusuf Gulcandogansadi ya onu hiç sorma bu gece uyutmuyor beni bu soru içime hiç birşey dogmuyor pazartesi doktora gitcem tahmin etmesini istiyorum ya
Siyahincim Gulcandogansadi öncelikle hangi cinsiyetten olursa olsun Rabbim hayırlısını versin ama ben kızım olsun istiyorum. Fakat bende dahil çevremdeki herkes oğlum olacağını hissediyor 🤗 Siz ne hissediyorsunuz?
Mltm 6+6 olduk bizde ✋🏻 Göğüs hassasiyeti dışında hiç bir şikayetim yok benim. Arada hamile olduğumu unutuyorum 🙂 Cuma günü doktora gidicem inşallah kalbini duyabilirim çok heyecanlıyım 🙏🏻
Gulcandogansadi Mltm inş böyle devam eder canım ☺ Tek şikayetin o olsun yani ☺ İnş bende gidicem bu hafta bakalım ☺
Esramirayusuf Kus Gulcandogansadi progestan kullanıyorum 200 mg oda bulantı baş dönmesi çok yapıyor evde bulantı ilacım var ama ne bilim ilaçlara fobim var mecbur olduklarimi iciyorum