NobleMom Moz Evet kasılma olunca karın sertleşir 🙂 Bu haftadan sonra olacak artık böyle şeyler. Sağlıkla gelsin 🙏🏻
Moz kaplanseren amin canım ben olsam bayram girmeden sancı alırdım ya bir an önce olsun diye.Bayram korkum da şundan eğer devletse adam akıllı kimse kalmıyor özelde de kalmıyor benim özeldeki dr um başka nöbetçi hekime yönlendirdi mesela.Tatile gidiyor çünkü
kaplanseren Moz evet doktorum da 2 ye kadar yatışını yapabilirim sonrasında başka bir dra devredicem dedi. Şimdi gidiyorum açıklık 5-6 cm olduysa yatışı ve suniyi kabul edicem bayrama kalmasın diye 😢
kaplanseren Moz valla şöyle söyleyim sabah nst de sancım çıkmadı, direkt bu makina doğru değil dedim söylendim eşime, muayenede bir baktı doktor 3cm açıklık sancı da deli gibi hissediyordum resmen kasıklarım yırtılıyor gibiydi. Vücudunuzu dinleyin🙏
Moz kaplanseren sancım olmadı hiç sadece karnım sertleşiyor bazen kasılıyor gibi oluyor o sancı mı demek.He arada regli ağrısı gibi çok hafif olduğu oldu.Bunlar sancı ise oluyor demek ki
ebgcmn_33 kaplanseren merhaba kasıkta ağrı mı vardı sadece bende vajinada da ağrı var sabahtan beri geçmeye ama çok şiddetli değil dayanılıyor utanmakla da geçmiyor acaba ben de mı gitsem
kaplanseren Moz benim şöyle oluyor bebek sağ tarafta toplanıyor, semsert oluyor sonra regl olacakmışım gibi ince bir sızı ardından daha dayanılması güç bir regl sancısı giriyor. Ağır bir acı hissetmiyorsanız yine de sancınız vardır ama düşük seviyededir. Diye düşünüyorum
Moz kaplanseren evet evet benim de genelde böyle sağ top gibi oluyor sert. Sonra regl olmadan önceki o ince sızılı regli ağrısı gibi bir his. Daha şiddetlisi olmadı ama yani zaten artık 38. haftadayım her an her şey olabilir
Busraaaakkk kaplanseren Haftamın yakın olduğu kişiler bir bir eleniyor beni de alım kızlaaar 😂 38+4 yarın da benim kontrolüm var ama ne nişan ne de suyum geliyor. Araya bayram giriyor doktorum bayramda burda da değilmiş. Onun stresini de yaşıyorum.
fatma102 Moz nisandan sonra dün gittim yani 1 hafta sonra 2.5 cm açıklıkla geri eve geldim ağrım sancım bor var Bir Yok duzenide yok evde beklemedeyim..ebem bebek hareketlerini takip et ağrın sıklasinca gel dedi..
kaplanseren Moz doğurdum bu gece 2.37de 🙂 bebişime bakıyorum valla 🙂 2,5 saatte normal doğumla kızıma kavuştum son ana dek evdeydim açılmam 5cmden sonra hastaneye gittim suyumu patlattılar 27dkda ıkınmayla bebeğim kucağımdaydı şükürler olsun 🙏
fatma102 kaplanseren maşallah 🧿 Allah’ım banada senin gibi doğum nasip eder inşallah sağlıkla büyüsün bebiş 💕